• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Ne, ale zní to dobře ;). Hádej stále, tohle je tužší myslím ;).
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A ještě jedna částečně související:
    #14 - Připravovaná česká hra pro Atari Falcon od Bohemia Interactive (pozdější autoři hitu Operation Flashpoint) spočívající v jízdě na vznášedle po krajině (jednu dobu jsem si to mylně asocioval s #13) - opět - o hře se dost psalo v Excaliburu. Hra nakonec nikdy nevyšla. Kdo si vzpomene na název?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nejaky Proboceptors? :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak já tady mám další perličku:
    #13 - Polská hra na Atari ST, inspirována scifi povídkou, jejíž náplní bylo v jednoduché, ale pěkné vektorové grafice jezdit v tanku po jednotlivých regionech a likvidovat nevypálené jaderné hlavice. O hře se docela dost psalo v Excaliburu. Kdo si vzpomene na název?
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: no to by šlo ale to už vby poznal každej, zkusím jinej výřez, ale ještě chvíli počkám :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nešlo by zvětši výřez toho scanu? ;)
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    HINT #12 bojují proti sobě severoamerická města
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    PEKK: já už to věděl dřív než ukázal ten obrázek :) ale nestíhal jsem odpovídat
    PEKK
    PEKK --- ---
    kua ja byl na obede...ja bych to taky dal podle toho mdk...grr:))
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    #12 hádáme název hry, jde o hru z velice dobře známe série, obrázek je scan tak se nenechte zmást
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LASICE78: Jo a napastuj sem to z toho Softcore - dej tomu číslo a jedem ;).
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LASICE78: Dodám jenom, že to bylo Score 39, LASICE78_XP: +5 !
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: Wizardy 7
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    To jo, ale #11 je o jiné hře :).
    INSIDES
    INSIDES --- ---
    Tak hra to je MDK 1 ale score nevim
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A ještě jeden obecný hint, na obálce toho Score byl tento obrázek:

DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    HINT k #11 - hra je o dost starší, než Quake, ale vyšla v této formě dost pozdě, asi jako když vycházel právě Quake ;). Jde samozřejmě o nějakou legendu.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    TRAGED: quake jako příloha časopisu tuším vyšel ale nevím kterého časopisu a kdy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: Quake rozhodne jako priloha magazinu vysel. Tim si sem vic nez 100% jisty.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak Quake to rozhodně není. Není to klub o časopisech, stejně jako to není klub pro škarohlídy. Každopádně HC hráč by toto měl vědět - minimálně tu hru - viz. záhlaví, které jsi asi nečetl: "Rozhodně by zde neměly být otázky na klasické hry, které zná každý, i méně pokročilý hráč, leda by byly formulovány z takového úhle, který není typický".
    (BTW mám pocit, že Quake nikdy snad ani jako příloha magacínu nevyšel nebo jo?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam