• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SID311: Make your time :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    XSOFT: XSOFT_XP +2

No vidíte, že to jde ;).
    SID311
    SID311 --- ---
    TRAGED: Take off every Zig! For great justice!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Zero Wing - proslavil se prisernym prekladem do anglictiny :)
    SID311
    SID311 --- ---
    DAVESADE: Jo, Zero Wing.

Hrál jsem ji na emulátoru, ne sice moc dlouho, ale přišla mi docela dobrá. Sice mě tenhle styl her moc nebere, ale nepřišla mi horší než některé jiné hry tohohle žánru. Určitě ne nejhorší hra vůbec.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DAVESADE: jj, all your base are belong to us!
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    DAVESADE: Tak pokud to je japonsky a znamy diky intru, tak by to mela byt Zero Wing zname diky AYBABTU (a jestli ne, tak jsem si prave "odpalil" otazku, kterou jsem chtel pred 14ti dny dat ;))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Hádaná hra byla vyhlášena na mnoha webech jako nejhorší vůbec, což neposoudím, ale její sláva byla někde jinde a sice v intru... Ještě napovím, že jde o hru ze Sega Genesis japonského původu.
    INF1466
    INF1466 --- ---
    musim prestat hulit asi :D
    jako ze sem to hral je asi jediny co si pamatuju :D
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    #19: Kdo identifikuje hru, určitě bude vědět, jakým konkrétním detailem se proslavila - a napíše to sem...

XSOFT
    XSOFT --- ---
    Mel bych: 01, 02, 03, 04, 05, 08, 12, 21?, 25, 30?, 31?
    A s trochou premysleni snad i: 11, 18, 22, 36
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Aneb pomožme cizím ;).

#18 NOVÉ: DARKWOLF 21.02.2008 22:20:10 [ REPLY | MAIL | LINK | FILTR ]
    už delší dobu pátrám po jedné hře z Amigy, byla to taková zjednodušená strategie typu Hearts of Iron od Paradoxu, byla to 1.světová válka, možnost hrát buď za Centrální mocnosti(Němci, Rakousko-Uhersko, Turecko) nebo Dohodu, pohybovalo se armádama po mapě, stavěly se továrny, další armády apod...celý to bylo systémový myslím, ve Workbench oknech, dokonce snad tam byla optimalizovaná verze pro 040/060 procesory, jelo to myslím i v nějakým solidním rozlišení, každopádně si nejsem schopnej ani za prase vybavit název a absolutně to nemůžu nijak najít...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Do pošty zatím, nebudeme kazit hru ostatním. DSka mám 3, tak ti jedno pučim ;).
    KEJML
    KEJML --- ---
    když mi to DSko na chvili opujcis, tak budu spokojenej, nidky sem ho v ruce neměl a sám ho určitě nevyhraju :) chceš to do pašty, nebo to sem mám plácnout veřejně?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    to je porod, mam pocit, ze dobre znam vetsinu tech melodii, ale asociace uz nefunguji jak bych si pral;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Některé jsem teda v životě neslyšel, což je možný, ale některý jo a to je chyba na mé straně ;).

Hele, koupím od tebe 19, 37, 40 a 42 za cokoliv ;).
    KEJML
    KEJML --- ---
    19,37,40 a 42 vim, k tomu uz mám jen 1 5 8 11 a 12, strilim 9 a 10
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nejhorší je, že hodně těch her znám z PC z doby, kdy jsem neměl zvukovku. Ale jsou tam i věci, které znám z Amigy, takže je to dobré ;). Momentálně jsem identifikoval 20 skladeb. Nejsem si jistý u čísla 10 a 18, ale zcela mi chybí 14, 16, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 27, 29, 30, 32, 34, 36, 37 - 41...
    KEJML
    KEJML --- ---
    DAVESADE: He, tak ja jich má jen devět víceméně jistě a dvě bych mohl střelit...
    Ale tak ta midi hudba tehdy znela trochu jinak ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mimo soutěž - poznejte 40 soundtracků:
    http://www.abandonia.com/vbullet/showthread.php?t=16692
    Už mám asi 15 ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam