• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    VOLE! ;)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CYBERWOLF: :)

zvlastni, ze na hru, jejiz jmeno si nepamatuju, zacnu myslet, kdyz letmo zahlidnu jeji nazev....
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOBOS99: hajzel, zrovna me to napadlo a hledal jsem link:)

http://en.wikipedia.org/wiki/M.A.X._(game)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    heh... trochu sem se nad sebou zamyslel a doslo mi, ze me to napadlo pri projizdeni diskuze poznej pc hru... kde nekdo psal o hre m.a.x. ... a ano - je to m.a.x:D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CYBERWOLF: nazvy zadny:) myslim, ze se tezilo zelezo, nejaka zelena voda a byla tam jeste elektrina, ale nevim

DAVESADE: pohled byl z vrchu... a rok... no mozna 1998...?

na prvni pohled to vypadalo naprosto eklovsky (i na tu dobu), ale hralo se to dobre

pamet mam spatnou, ale to intro mi fakt v hlave utkvelo
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Hergot něco mi to říká. Mohl bys to popsat, jak to vypadalo? 3D? Pohled na věc? Rok asi tak?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PHOBOS99: nejaky nazev/popis cehokoliv, co se v tom objevilo by nebyl (jednotka, surovina, cokoliv)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    snazim se prijit na jmeno tahovy strategie, kterou jsem hral pred dlouhou dobou. intro je o tom, ze na zem prilitli mimozemstani, vybrali genialni jedince (jako ze me), odebrali jim telo a mozek strcili do nakyho roubota, kterej z vesmirny lodi ovlada bitvni pole pod sebou, aby "valcil jejich valky za ne".

pamatuju se, ze tam byl nejakej zvlastni system zberu surovin - v nejakym menu se dalo nastavit jestli chces tezit jednu surovinu na ukor jinych surovin (tusim ze byly tri suroviny). no docela chytlava hra to byla - urcite ji budete znat:)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Vice infa - tenhle screen Tyriana byl v "Ordering Information" (order.exe) ve hre Linewars II (od Safari Software) a jsou zde (jak vidite) tri obrazky z rane verze hry.

Spis zkuste dat jeste jednou otazku (s krasnym cislem) 42:
    [ STSUNG_NAVANA @ Poznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce ]
    [ XSOFT @ Poznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce ]
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    XSOFT: nj, ale tuhle odpoved znas a ted ji znaji vsichni a to je to hlavni:)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    CYBERWOLF: Odpoved na 47 je Linewars II.
    Tohle je ale trochu jiny klub nez hadani PC her, tady muze jet tuna paralelni otazek soucasne (na plno minulych tu take neni odpoved, nekterou autor vi, nekterou ne).
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ja uz jsem ji uspesne zapomela. tak to nam bude muset rict xsoft. ^_^
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Tak asi nastal cas vybalit tu spravnou odpoved, po dvoumesicni pauze:)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    STSUNG_NAVANA: Ten PSP Tyrian jede na OpenTyrianu (resp. je to na tom postaveny .. jede na tom i ta Wii verze, tak jsem zjistoval odkud to jde - http://code.google.com/p/opentyrian/)

Sice by mohla byt sranda s hledanim Tyrian remaku co takhle vypada a Tyrian se nejmenuje .. nicmene to taky nebude spravna odpoved.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    http://exophase.com/psp/tyrian-for-psp-2707.htm je predelavka tyriana podle toho jak se to tvari.

opentyrian je no predelany aby to chodilo normalne.

ale nasla jsem i custom levely a podobny veci. a remastered grafiku.
    --------------------
    hm no zamotal jsi mi hlavu.....
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    kdyz das exac, tam zbytek ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak to začínám mít neblahé tušené, že jsem pochopil, jaký je zdroj obrázků - i když název hry nedám ;).
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Na PSP by to byl spis OpenTyrian. Tyhle screeny nejsou ze hry, ktera slovo "tyrian" obsahuje.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Spíš mne napadla PSP, jakože 16:9, ale když PC, tak PC....
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Nope (ani GBA verze)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam