• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    _PARVATI_
    _PARVATI_ --- ---
    Zdravím! Nepamatujete si někdo na pc hru, ve které se hlavní hrdina ocitne na hradu (to je jediný úsek, co si ze hry pamatuju..), kde plní úkoly pána (ten je nahoře), např. mu musí uvařit nějaké jídlo a poslat mu je nahoru výtahem? Pak mohl pokračovat dál, ale už vůbec nevím, co následovalo.
    ABGD
    ABGD --- ---
    jj tak to bylo rychlé :-)
    SID311
    SID311 --- ---
    ABGD: Centauri Alliance?
    ABGD
    ABGD --- ---
    Tohle mě nedávno pobavilo, možnosti importu postav do hry (ergo COPAK JE TO ZA HRU ?):

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PAPRIKODLAK: jojo. to jsem dokonce i dohrál :D a poslední boss je strasně vtipnej
    Dink Smallwood ~ Final Boss ~ Seth
    https://www.youtube.com/watch?v=9Cdw6ckqvZ0
    SID311
    SID311 --- ---
    PAPRIKODLAK: Nikdy jsem to nehral, ale nekde jsm cetl, ze ss na zacatku krmi prasata, takze to byl jediny detail, podle ktereho jsem to dokazal poznat :-)
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    SID311: Noooooo jo. Měl jsem pocit, že tam byl nějaký will, wood nebo tak. Ale Dink by mě fakt nenapadl. Dík moc.
    SID311
    SID311 --- ---
    PAPRIKODLAK: Dink Smallwood?
    PAPRIKODLAK
    PAPRIKODLAK --- ---
    Zdravím.
    Hledám hru, kterou jsem za svých mladších let (asi tak před šesti lety, ta hraje ale byla o dost starší). Pamatuju si akorát klíčové informace.
    Bylo to izometrické RPG. Název měl myslím dvě slova a bylo to hádám jméno hlavního hrdiny. Bylo tam myslím něco jako Jake, nebo tak.
    Byl to open world. Začínalo se ve vesnici. Nevím, jaká tam byla zápletka. Ale byla tam ohrádka s prasaty, které se mělo krmit nějakým zrním z pytle. V té vesnici nebylo moc lidí, tipoval bych tak pět. Velikost té vesnice byla tak čtyři obrazovky, možná šest. Mám pocit, že tam byl nějaký týpek, co ho hlavní hrdina neměl rád. Taky tam myslím byla studna. Z té vesnice se vycházelo myslím na sever a muselo se něco udělat, aby se mohlo odejít.
    Nevím, co tam bylo za potvory. Ale mám pocit, že nějaké pekelné. Byly tam nějaké melee zbraně a luk, ze kterého se dalo střílet power shoty. Ty mi hrozně nešly.
    Hlavní věc, co si pamatuju, je, že v druhé lokaci, což bylo myslím jakoby asi celé to království, nebo něco. Byly tam myslím občas nějaké stavení - barák a taky. Ale to hlavní bylo, že v celé té hlavní lokaci dokola hrálo Ave Maria.
    Na konci tam myslím v nějakém jiném rozměru byla nějaká potvora, kterou jsem nebyl schopný zabít.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SLEDGE: JJ :)
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    Harrier Attack? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Neco z archivu :) Co pak je na obrazovce?

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    TRAGED: dik ;) DEAD CONNECTION to je
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    J4C0B1M:
    Dick Tracy

DEAD CONNECTION
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    R_G: ee

Každá mise byla v jednom prostoru kde jsi mohl chodit do pater mohl jsi všechno rozstřílet, jako obrazy, sochy, sloupy a ty nepřátelé vybihaj třeba z výtahu a ze stran...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    #67 "Job's done."
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    #66 "Maybe you should head back to camp first."
    R_G
    R_G --- ---
    J4C0B1M: The Blues Brothers?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    čau lidi, šoupnu to sem, hledám hru, kterou jsem hrával na automatech (asi Sega), 2D plošinovka z mafiánského prostřetí, něco jako Chicago léta kolem 1930 - pochopitelně i pro 2 hráče - dá se říct že to snad byl styl hry byl jako v Metal Slugu, ale jen mafiánskej
    VITAS
    VITAS --- ---
    "I sense a soul in search of answers"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam