Zdravím.
Hledám hru, kterou jsem za svých mladších let (asi tak před šesti lety, ta hraje ale byla o dost starší). Pamatuju si akorát klíčové informace.
Bylo to izometrické RPG. Název měl myslím dvě slova a bylo to hádám jméno hlavního hrdiny. Bylo tam myslím něco jako Jake, nebo tak.
Byl to open world. Začínalo se ve vesnici. Nevím, jaká tam byla zápletka. Ale byla tam ohrádka s prasaty, které se mělo krmit nějakým zrním z pytle. V té vesnici nebylo moc lidí, tipoval bych tak pět. Velikost té vesnice byla tak čtyři obrazovky, možná šest. Mám pocit, že tam byl nějaký týpek, co ho hlavní hrdina neměl rád. Taky tam myslím byla studna. Z té vesnice se vycházelo myslím na sever a muselo se něco udělat, aby se mohlo odejít.
Nevím, co tam bylo za potvory. Ale mám pocit, že nějaké pekelné. Byly tam nějaké melee zbraně a luk, ze kterého se dalo střílet power shoty. Ty mi hrozně nešly.
Hlavní věc, co si pamatuju, je, že v druhé lokaci, což bylo myslím jakoby asi celé to království, nebo něco. Byly tam myslím občas nějaké stavení - barák a taky. Ale to hlavní bylo, že v celé té hlavní lokaci dokola hrálo Ave Maria.
Na konci tam myslím v nějakém jiném rozměru byla nějaká potvora, kterou jsem nebyl schopný zabít.