• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: stejně se mi nejvíc líbí 9. generace :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    KROTITEL: hehe co to je za nápad zrušit název imreza majgad?
    btw sedana už jsme videli
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    Křídlo je zpátky: Subaru nabídne WRX STI jako hatchback i sedan  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/auto/213798-kridlo-je-zpatky-subaru-nabidne-wrx-sti-jako-hatchback-i-sedan.html
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: vše ne! ale tohle už mnohokrát
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    KROTITEL: Tys na hynternetu asi vyděl hůplně fšecko, vyť? :-P
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: no tak to máš určitě pravdu. jednička je nejlepší :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    KROTITEL: ...ale dívat se na to dá pořád dokola i tak .)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    IKSIK: starý :))
    vítej na hynternetu..
    4PTO
    4PTO --- ---
    COMMANCHE: prodano
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Obcas se na tomto foru vyskytne dobra koupe :)

Subaru Fórum :: Zobrazit téma - Prodam Subaru Legacy 2,0 AT
    http://www.subaru.com.cz/viewtopic.php?t=1171
    LUKKAST
    LUKKAST --- ---
    zdravim, chci se zeptat, zda tady ma nekdo zkusenosti s prebrousovanim setrvacniku 8cku
    dik za odpoved
    JEECRAFT
    JEECRAFT --- ---
    RUFF23 , T_MAX: v dyzlu jsem jeste nejel, ale mam 99 OTB 2,5i a nedavno jsem mel moznost se setkat s Q7 3,0TD, a v kopcich jsme byli vicemene nastejno...

1023: Ahoj, taky mam neco podobnyho za prijezdovku :)) Timhle /files/000/004/482609_f4a7bd39b01f9461e34b/original.jpg"/files/000/004/482610_41796d4d25f665153475/original.jpg">/files/000/004/482610_41796d4d25f665153475/original.jpg"http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&lang=cz&scopeId=C&_features=on&bodyStyleRadio=on&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=26&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&numberOfPreviousOwners=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&minPrice=&maxPrice=&export=ALSO_EXPORT&vatable=&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&climatisation=&numSeats=&doorCount=&emissionClass=&emissionsSticker=&airbag=&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&adLimitation=&daysAfterCreation=&usageType=&usedCarSeals=">http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&lang=cz&scopeId=C&_features=on&bodyStyleRadio=on&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=26&makeModelVariant1.modelDescription=&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&numberOfPreviousOwners=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&minPrice=&maxPrice=&export=ALSO_EXPORT&vatable=&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&climatisation=&numSeats=&doorCount=&emissionClass=&emissionsSticker=&airbag=&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&adLimitation=&daysAfterCreation=&usageType=&usedCarSeals=
    To je taky tank - nahon z Pajera i s redukcema (co to umi si zkoukni na Youtube, dost casto pod nazvem Mitsubishi Delica) a vejdes se luxusne. Mel jsem, sice ve dvoukolce, takze musel pryc a zadnej slusnej 4x4 zrovna nebyl bo bych do nej asi sel, ale muzu vrele doporucit.. Akorat na silnici to bude o dost mensi sranda.
    Vselijakym Haldexum, Syncrum a dalsim podobnym pseudoctyrkolkam bych se v tvym pripade radsi obloukem vyhnul...
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: vykonove fakt nevim, ale docela by me to zajimalo.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: já myslel výkonově ..

RUFF23: já ti nevim, mě ten kufr v OTB přijde výrazně větší .. a to okno tak limitující neni, ono je sice dost šikmo, ale taky dost vypíčený ven, takže neni problém zavřít, ikdyž se ti to opticky zdá, jako nemožný ..
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: Porovnání 2,5i a 2,0D, nemam, ale kdyz budes uvazovat tak spotreba u 2,5i bude v benzinu nekde jinde...pokud by jsi mel LPG tak to muze byt vyrovnane.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: myslim ze cokli a kocar nedas ani do OTB, muzu osobne vyhodnotit :). Ale zalezi na velikosti jak coklu, tak kocaru ze :)

Jinak Forester ma kufr kratsi, ale na vysku tam toho vleze vice (na kocarek fak ocenuju) no a s tim objemem me to neprijde uplne diametrelane jine nez u OTB, pac ma Forester vyssi stavbu. V OTB mas hodne velky sklon patych dveri a to je omezujici, ale plocha kufru je urcite vetsi nez ve Foresteru.

Co se pruchodnosti trenem tyce bude na tom lepe urcite Forester, ma lepsi prechodove uhly...pokud neuvazujes o STi verzi ze :)
    ...Forester je takovy vice "delnik". My ho mame teda zespodu oplechovany (motor, vana a diferaky) a projel jsem s nim fakt uz docela hruzy bez poskozeni.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RUFF23: Mě u VW vadí ten servis .. přepálený ceny, že by jeden blil .. zlatí naši japonci :)

Taky to asi vidim na ten dvoulitr v ropě, jestli to baští fakt takhle málo, tak je to velká paráda !!!

Porovnání 2,5i a 2,0D máš?
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    T_MAX: Hoj, no spotreba je prave to, co je na tom dieselu to velmi pozitivni. Zalezi samozrejme jak to moc tocis, ze...no a s tim turbem tomu obsas vytnes. Jinak toto leto Italie a zpet, prumer 6,2l a to me na dalnici moc aut nepredjelo...cili spotreba = spokojenost. Doporucuju se na zkousku nekde svezt, ted uz asi jen v barazu...

Ve Foresteru máme LPG od Viale a cenove to vyjde podobne jako OTB 2.0D. kdyz teda jezdis na plyn, ale zase je to atmosfrer. 2.0 bez turba, coz neni takova zabavka. Pokud bych dnes mel volit jdu do starsiho Outbacku v dieselu, protoze kdo ma porad hledat cerpacku s LPG, kdyz mas 50l nadrz do ktere kvuli tlaku vice jak 45l nedostanes.

Jinak o 4x4 dodavce bych uvazoval urcite o VW Mutlivan, Mercedes umi udelat dobre osobni auta, vse ostatni je docela kvalitou prumer...muj nazor teda a podle zkusenosti znamych. Zase u VW 3 tuny v terenu no nevim :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    1023: to ne, forester má fakt malej kufr .. pokud máš dvojčoklí a vozejk na prcka, tak jedině OTB a 10 cm brod je v cajku a pokudd nebudeš mít 0,5m čerstvý peřiny, tak jsi taky v pohodě .. 20cm rozježděnejch sraček neni problém ..
    1023
    1023 --- ---
    Ještě jsem uvažoval o Forestru, ale ten má menší kufr. Tam dva čokli a kočárek nenarvu
    1023
    1023 --- ---
    Brody cca 10cm a ano, sních je možné nechat prohrnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam