• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: no já se takle skoro tvářil když jsem v ní jel prvně! ale když jsem jí řídil bylo to jako bych s ní jezdil od malička :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Asi dost podobně :D
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    Rikam si, jak bych se tvaril ja... :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: to jsou skvělý videa, vždycky se u nich nasměju .. nejlepší je v tom druhým cca 0:41 :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    WRX-STI-LOL

YouTube - ‫محترف الدرفت ما يخاف‬‎
    http://www.youtube.com/watch?v=or8ubvwDhlw&feature=related

111 wrxasmů za sebou :D
    YouTube - ‪extremely afraid guy شاب عملها على حالو من الخوف‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=L7njXRJ9zJg
    4PTO
    4PTO --- ---
    jedinej zástupce subaru na včerejším rallycrosuu

KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CHARVYBURGER: Amen :))
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    KROTITEL: Vidim to a argumentuju vzdycky stejne jako ty. Ale lidi mi furt rikaj jak je to kvrdlani desne bavi. Mlada 7 let kvrdlala a tedka si vuuubec nestezuje.
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: dočasně úplně (já i žena pracujem), zpátky zatim nespěchám. V každým případě to vypadá, že příští Subaru bude od místního dealera.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: mno tak teda nevim kolik jsem toho za ty léta nalítal ale kvrdlání mě fakt sere! proč mít auto na normální ježdění s kvrdlačkou??

na rozjezd tě s automatem dám, ok u AT spotřeba vyšší, po praze pořád řadíš jak trouba neutrál, tak že aspoň mě to obtěžuje (radši budu žrát housku místo řazení, nebo osahávat ženám nohy) , a na dálnici stejně dáš za 5 nebo 6 a neřadíš. tak že nevidim důvod proč nebrat AT do kombíku.

jó STI v automatu bych nechtěl. to je přesně typ auta kterej kvrdlačku potřebuje. proto se mi taky moc nezamlouvá Evo X s dvouspojkou..

ale jak říkáš, asi přemýšlím jako padesátník...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CROSS: Já zatim jezdim kombinovanou za 5,2 litrů .. :)

a mám 5 stupňovou manuální .. ty nový jsou ale už jen s šesti ..

KROTITEL: jsem netušil, že ti je 50, abys toužil po nudným automatu :D

a až mi někdo bude vyprávět o pohodlí, tak bych rád podotknul, že mám najeto někde kolem 400 tis. km a furt mě to kvrdlání baví :)
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: že jsem tak zvědavej, ty tam bydlíš úplně - úplně, nebo jste tam jenom pracovně?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Rekl bych ze diesel jenom se sestistupnovym manualem. Kruci musim se v tom poradne svezt, planuju novyho Forestra a vaham, jestli benzin nebo dehet... kdyz uz 2.5T odzvonilo.

Pikantni teda je, ze spotreba je pomalu to posledni, kdyz ma papirove dvoulitrovej benzin kombinovanou 7.5 a diesel 6.4, a nafta je u nas drazsi nez benzin. S tim bych pri svym najezdu kolem 30k za rok dosahnul mocneho rozdilu asi 300 franku rocne, tj. za deset let je rozdil doma. :-]
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    AXTHEB: nevim. ale přijde mi to divný.
    já bych ho chtěl jedině v AT. kvrdlačku max. do imprezy.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KROTITEL: Subaru myslim dela diesely jenom s manualem ne?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    4PTO: nejlépe :D
    T_MAX: jak mam vědět že máš kvrdlačku místo přepichu? :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: Mi je to fuk, ja si ted koupil toho nudnyho rodinnyho sedana, idealniho do mesta na popojizdeni, takze za drahou mhd nemusim zbytecne utracet :D

IKSIK
    IKSIK --- ---
    A v Brně máte třeba tramvaje, ale řikáte jim nějak po vašem. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    4PTO: Řikám DO MĚSTA. :-P
    4PTO
    4PTO --- ---
    IKSIK: v Brne?
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Do města je docela dobrý metro. To je taková ta mašinka ve sklepě, jestli jste tam ještě nikdy nebyli. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam