• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: jj slyšel sem o nich ale ne nějak v letošní sezoně kdepak skončili???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: Jasný no jenže já se díval na galaxii sport a už je konec sezóny takže musim čekat až do září :-(, jasně že tam je tým z Kansasu jmenujou se Kansas City Chiefs: http://www.kcchiefs.com/ , tak těch pozic je tam vážně dost taky se ještě v některejch nevyznam ale časem to pochopíš!!!!
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    nejhorsi tym co me napada sou HOUSTON TEXANS...nevim jesti ste o nich slyseli...jsou officialni NFL team...hodne husta parta....:o)))
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: no hele kdyz se hraje baseball, tak prvni zapasy zacinaj v sedm vecer naseho casu a posledni ve ctyri rano a kdyz jsem to zral nejvic, tak jsem cumel skoro porad na mlb.tv

Miami Doplhins fandit nebudu, je tam nekdo z Kansasu? v mlb fandim Kansas City Royals.

jinak me tam dost mate tech strasne moc pozic, je to docela zmatek
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: nejslabší? tak v letošní sesóně to byly suveréně Miami Dolphins vyhráli jen jednou ze 17 zápasů, ale jinak držej historickej rekord! Ale až se do nfl pronikneš tak tě totálně pohltí, třebá já se na SuperBowl (což je finále NFL) díval z něděle na pondělí do 4 do rána!!!! To sem si přece nemoh nechat ujít :-)
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    ja do NFL teprve pronikam, driv me chytil baseball, kterej sleduju uz ctvrtej rok,ale musim rict,ze baseball je oproti NFL nudna podivana;]

zatim nikomu nefandim,musim zjistit kdo je nejslabsi a pak to budou moji oblibenci;]
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: bedny? to sou hovada tak s tim bych se nechtěl potkat na hřišti :-)!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tyjo já chci taky triko :-(!!! A jaký to je v USA byls někdy na živim zápase, kolik stojí lupen?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    patriotum ;-) padz mam kamose v Bostonu a mam dve patriotacky trika ;o) a v baseballu samozrejme musim fandit Red Sox, jinak bych k tomu kamosovi nemoh do domu ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    Hlasujte nová anketa!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak aspoň něco ale pardubice dostali 62:0 od brna alligators :-( tak komu jinak fandíš v NFL???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no vedou si dobre, akorat na pantery to zatim neumi ;-)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: a jak si lions vedou já fandim stalions bydlim kousek od pardubic ale nic moc nepředváděj teda :-(
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    KILAN2: a komu ty fandíš???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    KILAN2: to netvrdim že brady hrál dobře ve finále ale jinak sem fanoušek patriotů a krom finále hrál dobře!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a zrovna new england yo.. no nerikam ze sem nakej velkej fanousek, ale rad se na focus podivam.. obcas chodim i na prague lions ;o)
    KILAN2
    KILAN2 --- ---
    proc je v zahlavi ta lemra brandy? ve finale nepredvedl vubec nic
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    MATHEW: tak to je fajn :-)
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    to asi seš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam