• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: hmmm tak to je na ho....! Leda že až budeš zase v USA tak že bys mě ho tam koupil a pak mě ho poslal v čr balíkem kterej by měl cenu toho trika a já ho zaplatil a pošta by ti to vyplatila!? Teda jestli by to takhe šlo???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    obycejne bejva s&h kolem 20 dolaru.. a jeste pocitej asi tak 10% clo..
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak atmosféra na superbowlu musí bejt uplně úžasná ale nevim s těma lístkama asi těžko bych je sháněl ale je to můj životní sen vidět alespoň jeden zápas NFL!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak sem se tam koukal a vybral bych si ale na kolik mě vyjde poštovný???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI: na fotbale sem nebyl, jenom na baseballu.. a jako mazec, atmosfera uplne nepopsatelna, a to sem byl na nejmensim stadionu ve statech (Fenway Park, kapacita 35000 lidi, na kazdy zapas je vyprodano a listky jsou na roky dopredu vyprodany a dost huste se s nima kseftuje ;o)

finale superbowlu musi bejt asi uplne nekde jinde nez baseball to je jasny..
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: tak to je fakt na hovno no :-(
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: no vetsinou kolem triceti dolacu , na prd je ,ze jsou to dementi a vetsinou se neda domluvit, kdyz si od nekoho vezmes vic veci, tak ti pocitaj to postovny na kazdou polozky zvlast
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    pokud někdo má nějaký fotky či zajímavosti tak ať to sem láduje :-)!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak jak nevíš dalo by se nějak zařídit to triko???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JOSEF_MASOPUST: a kolik chtěj za to poštovný nevíš???
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    MR_3KO: ty hovado nic tady na mě nezkoušej............počkej až budeš mit ty svůj klub :-)!!!!
    MR_3KO
    MR_3KO --- ---
    SERGEI: A tebe to fakt zajímá ten Americkej fotbal? To by ti nestačil klub o Rugby?
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    SERGEI: tricka nakupuju ze statu pres ebay, tam je toho mraky, vyjde to tak na litr cca , nejhorsi je na tom ta doprava ;[
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    no mel jsem takovej dojem,ze KC Chiefs byli docela dobry v minulejch sezonach, ale pak jsem koukal,ze letos byli docela trapny, tak asi zustanu u Kansasu,ale jak rikam, chytlo me to az tedka ke konci sezony, kdy sem videl par matchu na galaxii. Je to mnohem lepsi na sledovani nez baseball, kterej je vetsinou docela nuda
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: a tak hraješ tam football na škole???
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    probowl bude on feb 10 je to v hawaii
    http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8053b226&template=with-video&confirm=true
    tohle je roster...
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    ja tu chodim uz asi 8 let do skoly...:o)))
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    POHODAR: to si děláš srandu :-) tak to budeš sledovat ne???? A co tam děláš???
    POHODAR
    POHODAR --- ---
    ja sem v arkansasu....:o)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam