• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: no tak hned v prvním zápase v sesoně proti Kansasu dostal hit do kolena a docela zle. Tady máš video kdyžtak http://www.nfl.com/videos;jsessionid=95BCE09655F44871C78A4D436615418D?videoId=09000d5d80aa530c
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: tak to ti fakt nepovim ale myslim že prohráli první zápas!! Spíš mě štve Brady:(
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: tak to máš fajn aspoň sis zahrál já bych taky rád hrál ale neni kde :(
    SNARK: já si taky myslim že by to nedali za foul!!!
    a viděli jste video z konce zápasu california vs. stanford?? http://www.youtube.com/watch?v=1Ka2TWrAdqU
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    SERGEI: pár jich bylo, ale samozřejmě to mohlo bejt lepší. nejdív jsem měl hrát WR, protože jsem vysokej a poměrně rychlej, ale těch bylo hodně, a pak se nám zranil jeden z RB, tak mě tam dali a docela se mi to vyplatilo, protože jsem si docela zahrál.
    SNARK: neviděl jsem ten zápas, byl jsem mimo republiku, ale myslim, že v NFL by to rozhodně nehodili. na univerzitní úrovni asi taky ne, nicméně ve středoškolskejch soutěžích už asi jo. osobně proti takovejmhle srandičkám taky nic nemam, pokud to není nějakej extrém (nenapadá mě příklad)
    SNARK
    SNARK --- ---
    itzikelia - zajímal by mě tvuj názor na tu situaci kdy tam Dopita skóroval do rohu a jak utíkal Lionskejm backům tak jim jakoby podával ten míč - taková srandička - hodili by na to praporek i ve státech??? osobně si myslim že tyhle momenty kořeněj hru a bavěj lidi - když se hrálo finále v roce 98 v Jablonci tak si Tommy Lee Hugley chytil šedesátiyardovej pas a proběh před Lionskou střídačkou předstírajíc odšroubování víčka a vypití flašky - lidi úplně řičeli nadšenim a nikoho nenapadlo mu házet faul
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    Hlasujte v nový anketě;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: no tak to je mazec ;) a kolik jsi dal TD? tak jestli tam pojedeš tak to by jsme se potom mohli nějak dohodnout že bys mě tam moh koupit dres?!
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    no, 3 měsíce není zas tak moc. ale hrál jsem RB a ke konci už jsem začínal (za varsity). moc často nejezdim, byl jsem tam poprvý na rok studovat, příští prázdniny se tam nejspíš zase pojedu kouknout
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: tys hrál v USA a jakou pozici? a jak často jezdíš do ameriky? No tak je jasný že tady to nebude moc velkou úroveň a hlavně pro tebe kdyžs to hrál 3 měsíce v USA tak to vubec!
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    SERGEI: já o tom přemejšlim. hrál jsem 3 měsíce v USA a docela rád bych pokračoval, jen bych ještě chtěl vědět, jakou to má úroveň a tak (jestli bych to stíhal se školou a podobný blbost)... ovšem jak jsem tak koukal na to finále v Edenu, ta úroveň zřejmě moc vysoká nebude...
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    ITZIKELIA: já teda bohužel ne ale hraje se asi 80Km ode mě a ty hraješ???
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    Hrajete někdo tady v Čechách? myslim "v reálu", ne madden.
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: to je možný no ale mě spíš štve ta prohra v superbowlu a taky že se pak brady a moss vy*rali na Probowl :( ............ale jako Brady musim uznat že v Superbowlu a v zápase před ním nepředváděl nějaký oslnivý výkon.....jestli měl s tou nohou něco no nevim nevim....
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: no tak to máš recht ale na Bradyho a Mosse nemá;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: oh tak to máš dobrýho RB;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JUNGLER: Tak to seš na tom stejně já to nainstaloval poprvý tak před 3 rokama a to byl taky můj první kontakt s AF a pohltilo mě to ovládání za chvíli dostaneš do ruky a už potom nebude problém vyhrát Super Bowl ;).............a jakej tým sis vybral???
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    D1RABBIT: ja to nainstaloval vcera a prakticky je to bylo moje prvni setkani s americkym fotbalem... tudiz to zatim moc nepobiram :D
    Hlavne to ovladani je dost pekelny. Ale rozhodl sem se, ze se do toho dostanu..... Ta radost kdyz se mi podaril prvni touch down byla neuveritelna.... sice sem jich pak dostal asi 5 a prohral sem, ale potrenuju :D
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: si piš já ji hraju a je to fakt hustý. máš recht je to dobře zpracovaný a nemá to ani nějaký HW nároky ;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nejsem si jistej ale myslim že by to měli bejt Chargers a Saints ale je to tak na 75%!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    co je v anglii za zapas? ja se chystam ke kralovne emigrovat ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam