• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: no tak to máš recht ale na Bradyho a Mosse nemá;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: oh tak to máš dobrýho RB;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    JUNGLER: Tak to seš na tom stejně já to nainstaloval poprvý tak před 3 rokama a to byl taky můj první kontakt s AF a pohltilo mě to ovládání za chvíli dostaneš do ruky a už potom nebude problém vyhrát Super Bowl ;).............a jakej tým sis vybral???
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    D1RABBIT: ja to nainstaloval vcera a prakticky je to bylo moje prvni setkani s americkym fotbalem... tudiz to zatim moc nepobiram :D
    Hlavne to ovladani je dost pekelny. Ale rozhodl sem se, ze se do toho dostanu..... Ta radost kdyz se mi podaril prvni touch down byla neuveritelna.... sice sem jich pak dostal asi 5 a prohral sem, ale potrenuju :D
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: si piš já ji hraju a je to fakt hustý. máš recht je to dobře zpracovaný a nemá to ani nějaký HW nároky ;)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: nejsem si jistej ale myslim že by to měli bejt Chargers a Saints ale je to tak na 75%!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    co je v anglii za zapas? ja se chystam ke kralovne emigrovat ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no tak to máš recht kámo, nechystáte se někdo letos na zápas do Anglie???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    asi tak stejne jako v mym auditku o softballu ;o)

<reklama>
    [ softball.... nakej ten pitching a catching a batting ;o)) ]
    </reklama>

holt americky sporty u nas netahnou..
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    koukam tady to ale žije teda! :-(
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    D1RABBIT: Hej to je dobře že sis všim jen sem piš, ještě že SD neporazil PATS, ale potom se moc v superbowlu nepředvedli!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: 30:42 pro NFC :-(!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    a jak to dopadlo? nevidel sem to ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    A co řikáte na výsledek ProBowlu??? Já sem teda docela zaskočenej!!! To bude asi tim že nehrál Brady a Moss!!! Ale divim se že se tam nedostal Wes Welker?!?!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jasný no to by bylo fajn no ale stačilo by mě takový normální jako jenom se znakem něco takovýho http://www.amazon.com/England-Patriots-Navy-Striker-T-shirt/dp/B000VM907Q/ref=pd_sbs_a_img_14 , tak pak kdyžtak dej nějak vědět no mužeš napsat i na mail djbulva@seznam.cz!!!!
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    SERGEI: jasny, proste vim ze ces patriotacky triko tak kdyz se naskytne vhodna chvile tak dam vedet ;o)
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: hmmm tak to je na ho....! Leda že až budeš zase v USA tak že bys mě ho tam koupil a pak mě ho poslal v čr balíkem kterej by měl cenu toho trika a já ho zaplatil a pošta by ti to vyplatila!? Teda jestli by to takhe šlo???
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    obycejne bejva s&h kolem 20 dolaru.. a jeste pocitej asi tak 10% clo..
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak atmosféra na superbowlu musí bejt uplně úžasná ale nevim s těma lístkama asi těžko bych je sháněl ale je to můj životní sen vidět alespoň jeden zápas NFL!!!!
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak sem se tam koukal a vybral bych si ale na kolik mě vyjde poštovný???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam