• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Vypada to jako by se chteli polibit ale respekt obema.

BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUMAC: John Elway po tom propadaku Broncos v SB proti Seahawks pred dvema lety rozprasil tym kolem Peytona a po drtive ofenzive vsadil na drtivou defenzivu, takze sance tu je. Ale Panthers jsou letos k nezastaveni. Jedinej, kdo je letos dokazal potrapit byli Seahawks na vrcholu formy, jinak Falcons dve kola pred koncem zakladni casti a tam si myslim ze Panteri podlehli sebeuspokojeni.

RUTHLESS: Jenze ted mam problem s tim, ze nevim komu fandit :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    tak a ja jsem naprosto spokojen! prijemny SB to bude. takhle jsem si to pral.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    MAUGLI: obavam se ze ano, Denver ubranil Bradyho a jeho casto dost monotonni utok typu vsechno na 87, Carolina hraje trosku jinak.. jim tam nasazej tak 5 run TD.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Ja jsem nakonec taky spokojeny. Sice potom, co jsme videli letos v prvnim kole Arizonu na zivo, tak jsem jim pral superbowl, ale musim sportovne uznat, ze si to Carolina zaslouzila.

Jen doufam, ze superbowl nebude tak jednoznacny jako vcerejsi zapas :-)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Jako tiper bych se neuživil. Ale mám radost. Raději v SB Manning než Brady.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Abych to ještě doplnil, Cardinals mají letos nejširší kádr v lize, i to bude hrát roli během zápasu, pokud přijdou zranění ale prostě jim nevěřím. Třeba příští rok ale letos je rok Panthers. Btw na zápas Cards @ Panthers se těším jak malý děcko na sunar a asi kvůli tomu nepůjdu spát a v práci to v pondělí nějak přežiju :) Od zápasu Brady vs Manning zas tak moc nečekám. Standardní menu, které neurazí, zasytí ale nepotěší.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    LINHYY: Panthers a Pats. Cardinals měli s Green Bay namále a kdyby jim nevyšel coin toss, možná už byli na dovolené. Broncos bych postup přál, už kvůli Peytonovi, mají nejlepší obranu v lize ale obavám se že trojka Brady, Edelmann a hlavně Gronkosaurus bude nad jejich síly. SB letos vyhrají Panthers a bude to tak dobře ;)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    LINHYY: Beyonce a Coldplay :D
    LINHYY
    LINHYY --- ---
    kdo bude ve finále SuperBowl? :) Co myslíte? :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    DETAYL: snaha tu byla o par prispevku niz, ale prihlasili se jen 3 lidi
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    bude letos Nyx NFL fantasy liga?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Přípravný zápas mezi Vikings a Steelers sledovalo více diváků než finální utkání Stanley Cupu – Novinky a aktuality – NFL.cz – stránky o americkém fotbale
    http://www.nfl.cz/...elers-sledovalo-vice-divaku-nez-finalni-utkani-Stanley-Cupu/2q-4j4.article.aspx
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    P19
    P19 --- ---
    LEFTY: Jj, v Praze pamatuju jenom dva týmy - Panthers a Lions. Od Lions se odtrhli Blackhawks, kteří se pak spojili s Panthers do Black Panthers.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    LEFTY: Vznikli spojenim s Black Hawks
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    je tady nějakej pamětník České ligy? Vysvětlil by mi někdo vývoj, jak to, že BLack Panthers mají jenom pětiletou historii?
    V 95 jsem v Brně chodil na Alligators vs. Panthers. Myslel jsem, že na ně Black Panthers navazujou přímo, ale ti prý vznikli přejmenováním z Black Hawks.
    Wth?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TUSIL: Tak proste uvidime. Do zacatku ligy casu dost.

RUTHLESS: Az budou hrat Aligatori v NFL, tak urcite. Prozatim zustavam u Green Bay Packers :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BOD1E: fandis brnu, jo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam