• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SERGEIAmerický Fotbal a vše o něm!
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---

ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    BOD1E: Ja si vlastne ani nestezuju a Bradford byl rozhodne dobra volba (obzvlast kdyz ted bezi spekulace, ze by Teddy nemusel uz nikdy hrat). Spis aby to Bradford do konce sezony prezil. Eagles meli 20 qb hits, v ostatnich zapasech to bylo vzdycky minimalne 10.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ITZIKELIA: Fanoušci Vikings mají letos velmi málo důvodů ke stížnostem. Až na ten ojedinělý výpadek s Eagles :) Zdá se, že sázka na Sama Bradforda byl správný tah.
    ITZIKELIA
    ITZIKELIA --- ---
    BOD1E: fanoušci vikings chápou velmi dobře
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nezlobte se ale já to sem musel dát :)

TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    BOD1E: V prvních chvílích jsem si myslela že ne :)) Tuna lidí (nemám ráda), pár stánků s hnusným pivem, tlačenice, fronty, atd. Milion lidí na stánku na merch!!!
    Měli jsme místo nahoře, takže na jednu stranu jsme viděli naprosto skvostně všechno, na druhou stranu žádný detaily. Ale byly tam samozřejmě velký obrazovky.
    Jinak je to pochopitelně úplně jinej level. Přijdeš a na sedátkách vlaječky, mávátka. Každá mezipauza (komerční přestávka) je vyplněná nějakou vsuvkou - voják se stovkou vyznamenání z války, nebo nemocné děti, charita, atd. Zápas jako takovej byl super, a napínavej do posledních chvil, byl to jakoby domácí zápas Jaguars, takže většina fandila jim, Colts měli o tři body méně, tím pádem atmosféra až do konce super.
    Maskot před zápasem skočil ze střechy a snesl se na laně na hřiště, cheerky, kapely,... :)) Ale věřím že v USA to musí být ještě o dost lepší, ačkoliv údajně žádné rozdíly být nesmí a v TV například musí být vše totožné jako v USA. Při odchodu mi až bylo líto, že neuvidím Rams :)) Kdo může, jeďte.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TEZZ_CZ: Tak poreferuj, jaký to bylo? Stojí to za návštěvu?
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    JELENIPLOUTEF: Já jdu poprvé, přítel už podruhé... ale je to taková menší meta, ta větší je NFL v USA. Máme pozvání do Chicaga a do Bostonu tak třeba za rok :))
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    TEZZ_CZ: závist :)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    Jdeme v neděli na Jaguars vs. Colts ve Wembley, nechystá se taky někdo? Nebo chce někdo něco dovézt? :))
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    nebo aspoň Weekly pick'em?
    NFL Weekly Pickem | Choose your NFL Weekly Picks - NFL.com
    http://weeklypickem.fantasy.nfl.com
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Sezóna za rohem, nedáme Fantasy football?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TEZZ_CZ: Já na to čekal :/
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    BOD1E: já jsem si nedávala nakonec ani budík, a dobře jsem udělala. Je to pech :-/
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TEZZ_CZ: Počkej, ale ono to začíná ve 2 ráno z neděle na pondělí :)
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    BOD1E: JO!!! Jedu za rodinou, budeme na zahradě kde není net, ale bereme si kvůli tomu wifi... to je trochu nemoc :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak o víkendu zase fotbal v televizi

Packers, Colts to play in 2016 Hall of Fame Game - NFL.com
    http://www.nfl.com/...story/0ap3000000636466/article/packers-colts-to-play-in-2016-hall-of-fame-game
    TEZZ_CZ
    TEZZ_CZ --- ---
    S rezignací nesouhlasím... "vlk se nažral a koza zůstala celá" a tak trošku mi to smrdí herectvím. Michala však respektuju a pochybuju, že by ho někdo na postu KR plně dokázal nahradit. Mluvím i za kluky, když řeknu, že nás spíš děsí, do jakých monstrózních rozměrů to přešlo (NFL.com, rezigrace apod.) a nikdo žádnou rezignaci, nebo snad vracení medailí nechce! Klukům už je to jedno a akorát nás to nakoplo na sezónu 2017 a všichni se totálně semkli, což je na tom to nejlepší :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam