• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SANDISFanclub AMY WINEHOUSE ♥

Amy Jade Winehouse

• narozena: 14. září 1983, Londýn
    • zpěvačka: Soul, vocal jazz, R&B, doo-wop

Alba

• 2003: Frank
    • 2006: Back to Black

Grammy 08'

• Record Of The Year - Rehab
    • Song Of The Year - Rehab
    • Best New Artist
    • Best Female Pop Vocal Performance
    • Best Pop Vocal Album - Back To Black

youtube

Torrent

Oficiální stránky

Bulvár

Wiki

rozbalit záhlaví
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    SOMHUSTY: no ne, díky , ten text mi konečně začíná dávat smysl.)
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JEZINKA: donny hathaway http://en.wikipedia.org/wiki/Donny_Hathaway

spachal samovrazdu
    v kontexte
    Cause there's nothing, there's nothing you can teach me,
    That I can't learn from Mr Hathaway...
    asi ironia :)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    SOMHUSTY: aha, tak to jo. a kdo je Mr. Hathaway?
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JEZINKA: tuto cast rehabu myslim specialne nevysvetlovala ale s najvacsou pravdepodobnostou mysli raya charlesa - ostat s nim doma = ostat doma a pocuvat jeho hudbu
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    SUCZKER: sem asi myslel jako prve když jsem tu píseň slyšel od amy jako original ne? nebo tím myslíš jakože v originále zpívá o ray charlesovi, že s ním chce zůstat doma?

a nevíte někdo vlastně koho v textu rehab myslí tím rayem? už jsem si nad tím jednou lámal hlavu před dlouhou dobou, ale nejsem její fanda natolik abych mohl znát nějaký podrobnosti z jejího života. je to její pes? nebo má fakt ráda charlese?.)
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JEZINKA: no to sa mi paci
    hlavne preto ze to nie je nejaka parodia ale dost vydareny remix :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JEZINKA: Von to taky asi je Ray Charles...
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    SOMHUSTY: ok, tak co třeba tohle:
    http://www.youtube.com/watch?v=FPz-4pnj0cI

na tom me nejvíc pobavil ten Ray (jakože vůbec nechápu v textu Rehabu to proč chce zůstat radši doma s nějakym Rayem a hned jako první mě napadl Ray Charles...a vida nejsem sám...what you say?)
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JEZINKA: neuraza ale nie je to vtipne proste :)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    SOMHUSTY: tak mě to celkem pobavilo,) ale jestli to tu někoho uráží tak mě smažte
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JEZINKA: asi to tu este nebolo preto lebo je to dost trapne...
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    takže ještě k tématu amy a drogy
    filtr mlčí, tak to tu asi ještě neprošlo
    rehab parody - crack pipe

http://www.youtube.com/watch?v=VrHGF1FAVkg
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    JULISAK: hehe no suhlasim ze mozno monkey man jej tak celkom nesedi ale napriklad hey litlle rich girl, cupid alebo ako hovoris aj valerie jej sedia uplne brutalne :)

SUCZKER: no to bolo pre mna obrovske sklamanie ze nerobila ten song ku quantum of solace nolo by to urcite genialne
    neviem sa dockat kedy vyda nieco nove ale na druhu stranu je mi sympatickejsie ked niekto srpavi jeden uzasny album raz za tri roky ako 3 priemerne v priebehu roka
    ja tvrdim ze v oktobri tu mame treti album :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SOMHUSTY: Jasne, ty drogy a texty, asi to ma neco do sebe a dobre, budu tu divnou barvu pricitat opalovani ;). Tak hlavne at nazpiva neco, co bude stat za to. Mrzelo me, ze nedelala nakonec hlavni pisnicku ke Quantum of Solace (o kvalite filmu jako takoveho, se bavit nechci).

No, nezbude nic jineho, nez se nechat prekvapit...
    JULISAK
    JULISAK --- ---
    tak kazdy mame jiny vkus, me osobne se libila vic s normalnimi dlouhymi vlasy, hlavne to byly jeji vlasy, narozdil o tech pricesku, co nosi ted, ale ja jsem asi trochu konzervativni :)
    ohledne toho tance, koukni se, jak tancila nez zacala smazit a jak tanci ted, jen rikam, ze ji drogy naucily, coz je celkem prirozenej jev. a jo, tancuje vymakane :)
    a co se tyce tech coveru, samozrejme, ze v jejim podani zni vsechno skvele, ale pro me osobne, kdyz slysim treba monkey man, nema to v sobe ten amy spirit. jeji texty me bavi a bez nich to proste neni ono.. valerie je vyjimka, to je proste jak kdyby to zutoni napsali primo pro ni
    SOMHUSTY
    SOMHUSTY --- ---
    keby nebola "pouzita" neboli by tam tie drogy a porodne veci
    a nepresla by si tym cim presla
    nikdy by nerobila taku genialnu hudbu s uzasnymi textami ako robi

JULISAK: amy je krasna a vyzera ovela lepsie ako v 03/04
    tancuje uplne vymakane a vobec nemusi byt "sjeta"
    nevidim dovod preco by nemala zostat cista
    vlasy jej to kazia? ved su uplne dokonale
    texty mozu byt kludne o tom istom ak budu v takej genialnej forme ako doteraz
    je dost zjednodusene povedat ze je to o tom istom kedze kazdy song je natolko originalny ze rovnaka tema vobec neprekaza
    preco by si mala odpustit covery? vsetky veci ktore prespievala su porovnatelne s originalom v niektorych pripadoch aj lepsie
    nemam rad ked hocijaky chudak prespievava cudzie veci a nema na to ale amy si to kludne moze dovolit
    heh napriklad keby nespravila svoju verziu valerie ani by nikto nevedel ze taky song vobec existuje

SUCZKER: noo musis to tak brat ze ma trosku spalenu pokozku zo slnka kedze bola dost dlho v karibiku
    nehovoriac o tom ze sa jej vyhadzali krasne pehy :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JULISAK: Jo, to do znacny miry posloucham furt dokola hlavne kuvli tem textum... ;)
    JULISAK
    JULISAK --- ---
    drogy, sebeposkozovani, poruchy prijmu potravy... jasne ze je to na ni videt. me se amy libila nejvic tak v roce 03/04 (ty fota z minule jsou myslim z 2004), imho ji daleko vic sluselo, kdyz mela plnejsi tvary a "normalni" hezky dlouhy vlasy. treba tady vypada skvele http://www.youtube.com/watch?v=ADN29DLJUbY
    Ale
    pak me ale dostava, jak tancuje, kdyz je sjeta, to je naprosto unikatni zalezitost.
    ja bohuzel neverim tomu, ze vydrzi zustat cista, moc rada bych se mylila. na tech novych fotkach ji to ale slusi a vypada i docela zdrave. jen ty jeji vlasy ji to porad kazi...
    hudebne ma podle me jeste co nabidnout, a nemuzu souhlasit se sandisem, ze jeji texty o lasce a drogach uz by byly nuda. nedokazu si predstavit, ze by zpivala treba o terorismu nebo globalnim oteplovani. zato souhlasim s tim, ze ty covery by si mohla odpustit (krome valerie samozrejme:)
    SANDIS
    SANDIS --- ---
    SUCZKER: Tak ty drogy uz ji nikdo neodmaze... to je jasny... Comback se nacham prekvapit... zatim ji celkem verim... 2 doby alba za sebou, proc by nemohla pridat dalsi... akorat si moc neumim predstavit, o cem bude zpivat... laska a drogy by me uz nebavily a prezpivavat pisnicky starych mistru a mistryn nevim, jestli by byla spravna cesta... Takze uvidime
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SANDIS: pouzitelne na koncertovani mozna, nicmene ja jsem psal pouzite, anglicky asi lepsi wasted nebo trashed... proste

Proste ty drogy jsou bohuzel docela znat, tady vypada jeste mlade: JULISAK

Trosku se bojim toho, jak ten jeji comeback dopadne, obavam se trosku, ze nijak.
    SANDIS
    SANDIS --- ---
    SUCZKER: souhlas, začíná vypadat docela použitelně...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam