• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZDN58Rage Against The Machine, Audioslave & Nightwatchman
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    jeste k ty strukture toho tracku, kdyz uz jsem to tady nakousl - ono se vubec nehodi nechat puvodni verzi a jen dodat beat, aby to trochu vic slapalo - tyhle klubovy veci si zadaj dost odlisnou strukturu, uplne odlisnej vyvoj, nez triminutova kytarova pecka z alba...... melo by to mit napr. idealne aspon sest a vice minut a uplne jinej vyvoj. no a nevim, jestli to uplne rozlozit a napr. nektery sloky opakovat, nebo to jen tak roztahnout a vyplnit nejakejma vlastnima mezihrama atd. atd. atd. ... moznosti je nekonecne, coz je sice krasny, ale budu nad tim muset jeste trosku popremejslet a zamakat na tom :-)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ZDN58: jojo naprostej souhlas. napr. druha pulka mi prijde trochu nudna a bez vyvoje a chtel bych s tim neco udelat..... a to ze se to kope s originalem je naprosta pravda, bohuzel ale s timhle u me bude nejvetsi boj, protoze proste jeste poradne nemam zmaknuty skladani elektronicky hudby a nevim jak se porvat s tema vsema frekvencema aby do sebe poradne zapadly.... je to beh na dlouhou trat...

    ale prave proto to chci predelat s tim (zvukove) kvalitnejsim zakladem a doufam, ze to zas bude znit o krucek lepe...

    kazdopadne diky moc
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    LEMUR: dobry :) akorat bych si jinak vyhral se strukturou a prijde mi ze misty se ti to kope s originalem (ktery snad ani neni na click co ja vim)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    nicméně jsem přesvědčenej, že tenhle track má v tomhle ohledu obrovskej potenciál a chci si s tim vyhrát.......ať to za něco stojí
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ALESH: ok, jen bych chtel zduraznit, ze jde o pracovni verzi, na ktery jsem delal zatim jen asi dva dny a urcite bych to nechtel prezentovat verejne a nejak to publikovat - proto to taky nebudete zatim moct stahnout i kdybyste nakrasne chteli - hodim to sem na download az kdyztak ve finalni verzi, jestli se k ni jednou dopracuju..

    no ale tady je to stejne asi vicemene mrtvy, tak snad to nikoho neurazi

    http://soundcloud.com/lemur_stuffz/ratm
    ALESH
    ALESH --- ---
    LEMUR: sem s tim :)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ALESH: dělán takovej remix, resp. kamarád dj, co hraje breakbeat a podobně, mě tak nějak navrhnul / vyzval, ať zkusim zpracovat tuhle skladbu... něco jsem rozjel, ale jen s 192 kbps mp3, a to prostě neni ono....... hlavní problém týhle skladby je, že intro jede v jinym tempu než celej zbytek songu (na což přijít mi trvalo slušnou chvíli a furt jsem řešil v čem je kurva problém:-)) , takže jde hlavně o to srovnat to do jedný konstantní rychlosti a trošku to okořenit nějakym tim break beatem... .-)


    takže o nic nejde, jen moje hobby a když to dobře dopadne, tak z toho vyleze nějakej výstup hratelnej na party třeba........... :-)

    můžu nahodit ukázku rozdělanou kdyžtak....... ale nevim, jestli to skalním fandům RATM nepřijde spíš jako kurvení a rouhání :)) protože jsem fakt amatér a dělám to akorát čistě pro svoje pobavení..)
    ALESH
    ALESH --- ---
    LEMUR: no dik, stacil by ten palec. K cemu to vlastne potrebujes?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ALESH: jsi nejvíc nejlepší, třikrát dík a tři palce nahoru! máš to u mě
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH
    ALESH --- ---
    a mam to teda jeste ve flacu, ale to se mi nechce nikam nahravat, pac je to velky .)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    prosimvas, nevim uz moc kam se obratit... shanim song RATM - Sleep now in the fire v co nejlepsi kvalite... minimalne 320 kbps, idealne wavko... nemohl by mi tu nekdo pomoct? google nic
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: dik, zapomel jsem to pripojit k tomu prispevku :)

    docela me bavilo jak jim to brutalne kolisa. je videt ze spolu asi od ty lonsky snury nehrali, ale porad to jsou RATM zejo :) Timmy C ma opet naprosto demonickej zvuk basy, takovyhle fuzzoviny nazivo snad ani driv nepouzival. stejne jako toho cervenyho laklanda jsem u nej driv nevidel (to myslim neni osborne model kterej pouziva normalne)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    verim ze v te dobe budou uz zase ve forme, ten zivak z BBC ktery udelali pred tydnem byl mirne rozpacity na jejich standard :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: ja taky
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    to je dobre. pokud dodrzi slib a udelaji monstrkoncert v UK zadarmo tak bych se tam jel podivat (byt to nejaky slusny termin)
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: > ALESH: heh tak se povedlo :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam