KECAM: No mě se právě zdá že u nás neexistuje pořádná pravice, ale ani pořádná levice. Někdy je tu levice víc pravicovější než pravice a někdy zase pravice zase občas víc levicovější než levice :-) Navíc tohle dělení i když ho taky sám používam, je podle mě nesmyslný, protože např moje názory na různý otázky procházej celym spektrem tohohle označení. U jedný věci souhlasim s těmahle u další s jinejma.
To najet někomu na pozemek a udělat tam mejdan bez vědomí toho majitele, tak o levicovosti v tomhle případě se nedá pochybovat.
DIY jako takový podle názvu bych taky zařadil spíš do Pravice, ale vzhledem k tomu jak se spíš rozjíždí na komunitní úrovni, tak bych ho zase šoupl spíš k levici.
Vždyt mít Sound systém je komunismus jak vyšitej. Lidi se skládaj na aparát, tenhle umí hrát tak hraje, ten je silnej tak nosí, další zase točí pivo na baru, další má auto tak vozí, někdo umí malovat tak dělá plachty.
Ale nebudem to tady zasírat politickejma kecama, každej ať si volí co chce, buď pravici nebo levici. Já osobně kdybych šel volit tu pravici, tak ten hlas stejně nikdy nehodim ODS, ale vybral bych si jinou stranu, nezkaženou, nezkorumpovanou. Rozhodně né stranu která v ruku v ruce s dalšíma 3 stálicema na politický scéně, rozprodala a zbytek země zdevastovala. Podíleli se na tom všichni stejnou měrou.