• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    INXS
    INXS --- ---
    INXS: mam je.
    INXS
    INXS --- ---
    áá sme bez palet. někdo nějakej nápad?
    INXS
    INXS --- ---
    jsou i tací lidé, kteří nemají dostatek dovolené či dokonce nemají nárok na žádnou! (já)

ještěže mi to řešej ty sick daye, nejlepší benefit, jeden sick day za měsíc! :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    ...na to snad uz ani nereagovat..! :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    normalni clovek si vezme v patek dovolenou, jako ja :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    KECAM: Nevim, ja makam do peti, ale musim se prodrat z barrandova az do nusli :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: ten kdo není ajták :P
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON: Ktery blazen maka v patek do 17:30 ?:-D
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Tak jo, kdyz se jeste nekam priblizi macek, muze byt odjezd bleskovy. To bych to videl zhruba kolem pul 6. Ale jeste uvidim zitra, jak presne se mi podari zdrhnout z prace..
    INXS
    INXS --- ---
    no já si co potřebuju hodim k Vaškovi a ten mi to hodí do dodávky.

tak já pracuji Na Pankráci 30 prosím
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS:KECAM: No tak jestli jste schopni jet rovnou z prace, tak pohoda, me to rozhodne nevadi :) Kiwi ty se snad ale nebudes kulhat nekam na pankac, vzdyt je to kousek, na vysehrade, jestli bys jela rovnou, te vezmu po ceste..
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: Nejvetsi masakr je tech 40 lidi denne. To jako teda nevim. to by znamenalo, ze v tehle zemi nevyirame, ale mizime :-D
    INXS
    INXS --- ---
    muhehé
    asi mě taky přijedou ukradnout
    INXS
    INXS --- ---
    no a odkud výjezd? já pracuju na vyšehradě, takže na Pankrác to mam kousek.
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON: Ja jsem flexibilni :) Stan a spacak apod. muzu hodit do dodavky dneska, takze bych teoreticky mohl dofarat rovnou k tobe v patek :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Ja nevim, jestli pojedu do Strasnic, jeste jsem se Macka neptal. Macku, kdy koncis?
    Jinak te klidne muzu nabrat cestou na Punkaci, jen se pak prevlecu a hodim si veci do auta, to je na 10 min..
    BONGO
    BONGO --- ---
    NO_ON: ja zitra v haku skoncim tak do pul pate..byl bych schopen i driv, jen bych to potreboval vedet dopredu..pojedes od baraku? bych to mozna vzal rovnou z Pankrace, jestli nepojedes pro Macka do Strasnic..at tam dofrcime co nejdriv, Iva ma pravdu..jsem se vcera chtel jen ujistit, ze se nepojede treba ve tri-to by bylo bolestne vstavani :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Ale jo, to bysme mohli stihnout..
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON: No, to nevim, bo jak to zatim vypada, tak v 17:30 mam byt na lukostrelbe kvuli nakladky sudu a palet
    INXS
    INXS --- ---
    no Bongo může jít z práce snad dřív. já tam musim bejt na sedmou. Nemůžu tam nechat stavět dva lidi celej sound.

my budem ve strašákově tak na šestou. resp macek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam