• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    BONGO
    BONGO --- ---
    NO_ON: no kdyz to rekla sefka, tak to je jasna :) nakoupeno nemam nic,takze mi to vyhovuje..jen bych se rad potkal u auta, at tam muzu nalozit veci

INXS: salat jo..prkno nuz bych klidne vzal, ale uz je pozde - pracuju naproti arkad a mam uz vsechny veci tady..takze nemam ani lzici nic
    INXS
    INXS --- ---
    hehe techniku možná Ti budu volat, pro změnu decentní komplikace a Tom mi nebere tel, ale nejdřív musim zjistit všechny okolnosti

noo Tom bude vedět co dělat. třá to můžete vyházet z dodávky a dát si brko do našeho příjezdu
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    NO_ON: To nevim jestli tam nějaký budou a já doma žádnou paruku a nějaký stylový šatičky nemam :-)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    TECHNIK: No kdyz by tam na me cekaly nejake 2 mistni sympa slecny s vychlazenym pivem, nezlobil bych se.. :))
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Koukam že tady ty přípravy už jedou na plný obrátky :-) Jak to bude s naší posádkou? Máme už něco začít vytvářet až tam dorazíme, nebo jenom nafotit tu louku a odpočívat do příjezdu ostatních? Počítam že když budu odjíždět před druhou z Michle, tak tam budem nejpozději tak ve čtyři.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Šopáček v tom vedru? No já se přiznám, že si vezmu asi nějakou klobásku nebo tak, pár rohlíků, paštika, sýr možná rajče a tatranku. Standardní vybavení, ať lezeš na osmitisícovku nebo jedeš na techno :)
    INXS
    INXS --- ---
    jo a co si chystáte k jídlu na celej víkend? neuděláme si nějakej salátek, šopáček co?
    a nemůžete vzít někdo prkýnko a nůž? (mě to muž zakázal bo bych to ztratila) :D
    ale škrabku a lis na česnek jsem si uzmula (taky jsem je koupila já)
    INXS
    INXS --- ---
    :-D

jo já nemam vůbec nic. právě z toho důvodu, že ty vody taky tahat s pajdavou nohou nehodlám.

takže nákup rozhodně ANO
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    BONGO: No hele sefka rekla - musime jeste koupit suroviny na polivku. Takze jestli mas v planu taky nakupcit, muzem se srazit v tech arkadach.
    BONGO
    BONGO --- ---
    NO_ON: :) no ja mel zato, ze potrebujem byt na louce co nejdriv, tak jsem naklusal do worku tak brzo, abych do peti stihl nakup sam a pak jsme jen nasedli..ale samozrejme budu rad, kdyz ty litry vody nebudu muset na sraz tahat spolecne s tou kupou ostatnich veci :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    BONGO: Heled jak chces :))
    BONGO
    BONGO --- ---
    INXS: NO_ON: takze bude spolecny nakup pro posadku Audi? ja jestli mam bezet do arkad on my own nebo ne
    INXS
    INXS --- ---
    no já asi tvrdej moc nebudu, se hrozně bojim toho upalu jak jsem měla v rowensku.

ale limetky bychom měli koupit.

ad česnečka, jí zkusim začít vařit třá ve tři v noci, aby byla k ránu. jen nevim ke kterýmu, sobotnímu či nedělnímu? :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    jo, jeste si jedu do makra pro osobni litrovou havanku za 314,- objednavky do 11.30 na 776299749
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    FREETEKK: Zatim.. :)

INXS: Jinak muzem do toho sparu nebo jeste je tam vedle trznice..jestli bude otevrena, muzem i tam..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    no nic, jedu pro pipu..c u na utulne loucce :))
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    FREETEKK: Toz jestli s sebou beres mrazak, tak ti klidne vychladime, ze jo..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    a nejde udelat nejaka mrazena polivka? v tom vedru pri predstave horke polivky mi rostou i chlupy na rtech :D
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    No jasne, uz jen proto, ze jsem zvedavy, jestli se ta polivka nakonec uvari.. .))
    INXS
    INXS --- ---
    šalalí tak jak dneska? sjedem na ten nákup?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam