• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    NO_ON: vidis to mi pripomina, ze musim macka stahnout za tu hubu od ucha k uchu :))
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    TINA_LOTA: ..a jo takhle se to dela! Ja furt jak to ty jesteri pred bednama bez prachu, chlastu a cigar vzdycky davaj celej vikend a ono je to tak easy.. :)

FREETEKK: Hele tak to ti muzu rict taky - vysledek je, ze ma celou noc pusu od ucha k uchu a rano pri odchodu jeste stihne vymenny obchod, kdy mi za lahev vody venuje pul balicku disco susenek (ktere jsem ve finale snidal dnes dopo:))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TINA_LOTA: a jaky je vysledek? :)
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    NO_ON: jsem se vsadila sama se sebou ze to preziju:D
    INXS
    INXS --- ---
    BONGO: tak to já budu za ještěra. jediná kalba z celýho léta, kterou dám celou. takže vytáhnu tetičku.. :D
    BONGO
    BONGO --- ---
    INXS: asi se tam pojedu podivat v sobotu, at taky holce ukazu, co je radna rychta :) nejake velke jestereni ale neplanuju
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: jů ár sou bjůtyfl! ;-D
    INXS
    INXS --- ---
    jo a na aj mam mít do čtvrtka 3 věci, který mě charakterizujou (v aj samozřejmě)

nechcete mi poradit? :DDD
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: to klidně můžeš. ale sestra je fakt... no no comment... skoro bych použila slovo nesnesitelná.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: tak sestry pičku bych rád i poznal - že bych se u vás teda stavil na grilovačce? ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    ve čtvrtek po práci grilovačka u nás (přijede mi máti a sestra) leč máti už znáte, sestra je pička tu ignorovat. Chce se někdo přidat? Jinak tam bude Vašek, já, snad Radek... o nikom dalším nevim :D
    INXS
    INXS --- ---
    potkám někoho na SOH?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    NO_ON: asi mela tekute teplaky :DD
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    FREETEKK: KECAM: No tak cajk, i kdyz nemuzu zapomenout, jak tam celou noc Kacka kalila v tech krataskach, to jsem fakt nepobiral.. :)
    BONGO
    BONGO --- ---
    INXS: no to je pro me novinka..peknej jester to bude, podle ikonky a sledovanych diskuzi :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    NO_ON: bylo to fer, po 6te jsme byli doma..ale priste uz neridim, bo jak nekalim, tak jdu brzo spat :))
    INXS
    INXS --- ---
    tss Bongo Ty tady máš dvojče? Bongo007?
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON: jj, v klidu, jsme s kackou dorazili na nadrazi a zrovna jel vlak, pak uz jen pohodova hodka s postrizinskym pivem v Nymburce a a diky preplnenemu vlaku nejakymi pankaci, hura prvni tridou do prahy :-D
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Tak co, dorazili jste vsichni v poho zpatky do Prahy? Jen si matne pamatuju, jak odjizdela Evka a pak kdyz Macek shanel nejaky alkohol, ze zavreli bar:)) Probral jsem se kolem 11, furt prselo, takze jsem nakopnul karu a jeli jsme taky. Jinak ale super odpoledni koupani a večer taky - jen ten déšť, no..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: sparta hraje proti HK (takže jsem prohlásila, že samozřejmě fandim HK, páč to jsou krajani, takže by mě tam stejně nevzali za blbý kecy) bohužel v HK, pak jedem na Vrchlabí, otec mi už pátej den nezalil kytky ve foiáku :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam