• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit

ANKETA LOGO

|KALENDÁŘ AXÍ|

tedy krome macka. tomu to prijde jako kryptokomunisticky projekt jehoz vznik byl provazen nasilnym prevzetim majetku presne ve stylu nejlepsich bolsevickych postupu.....
    http://radio23.cz/
    KDYNÁZEVKDES KÝM/MAPAFLYER
    11.10.2014OWA + guestsklasika link
    7.11.2014OWA SELFMATCHDouble Helixlink
    28.11.2014uvidíšbudeš čučetlink
    link

NEXT SOS: http://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=13489

žabák - ORANGE AVAIBLÉ :: Upcoming tee :: Mikca návrh 01 :: Oko Dsgn Tee

rozbalit záhlaví
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: KECAM: Tak dneska uz to pro me je takove pomalejsi, i kdyz samo naslapnuti jsou :) Jinak jeste Jiri Schmitzer bude fajn - pisnicky na spanelku jsou fer a jeho bych si poslech asi nejvic..baumaxu tolik nemusim a xindla taky ne. Ciste ze zvedavosti bych klidne mrk na indyho a wiche, psh uz asi ani ne, mozna Rytmus, jen tak na poslech kdyz jdes okolo s pivem, treba prekvapi..No a ten konec vecera halt na klackach v kyblu, ale zas LTJ Bukem je legenda...ale ja vim, ze to moc nemusis.. :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON:
    INXS: ohm square nejlepsi :)
    INXS
    INXS --- ---
    jasně ohm square znám že jo.. pomalejší mi nepřijdou.. dyk je to celkem našláplej jungle.. estli to je teda jungle a né klacky v kýblu

zbytek mi právě nepřijde vůbec lákavej.. ještě bch si tak skočila na divokýho billa, ale wohnout? =é=
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Jo tak :) No, co jsem koukal...mozna zkus Ohm Square, ti jsou celkem v klidu, i když pomalejší. A pak samý kejtry no, to je vlej vylej, že jo..Tatáče jsem dřív hodně sjížděl, dneska už ani ne, ale show maj obvykle dobrou..a ze zbytku tak fixu nebo wohnout, ti se daj, i když hrajou snad na každém festivalu..
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: né. ale dali mi lístky zadara :DDD samo bych jinak nejela
    a páč miluju Royksopp a mam ráda Faithless a vůbec jsem byla zažraná kdysi hoodně do trip hopu, potěšilo mě to.
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Jedes na festak, jo? A to jako pracovne nebo co se deje..?? :))
    INXS
    INXS --- ---
    znáte něco z toho, co byste mi doporučili?
    http://www.openairfestival.cz/#/program

krom royksopp a faithless a ohm square? psh neberu :DDD ale asi si tam pujdu urubnout a máchnout packou :DDD
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: ále, někdy tejden zpátky jsem tady psala, jak mam fajn práci, že mi dali jako bonus soudek piva - kterej zapomněli přivízt
    ted jsem měla dostat víno a klobásy - opět "zapomněli"
    KECAM
    KECAM --- ---
    Buroprofi ?
    INXS
    INXS --- ---
    tak akce od Buroprofi pokračuje
    měli mi dodat dvě vína a klobásy..

opět nic nepřišlo
    opět jim jdu volat

:) mrdky.. to nepřestanou a nepřestanou zkoušet
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    řeknu mára :D
    INXS
    INXS --- ---
    technik84 | Mozkowa Disfunkce 9.-11.07.2010 – rajce.net
    http://technik84.rajce.idnes.cz/Mozkowa_Disfunkce_9.-11.07.2010/#IMG_8248.JPG
    INXS
    INXS --- ---
    TINA_LOTA: ten dreadatej kamarád vod Bonga..
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---

INXS: a Kdo je Marek? :D
    INXS
    INXS --- ---
    a Hanka přislíbila pomoc :) juchů akorát teda nemůže srpen páč je na dovče..
    Marek taky říkal, že by se přidal
    nekontaktujem Kubu? aby tam byli alepson tři zručný lidi..
    INXS
    INXS --- ---
    no asi to bude tak, že v pátek grilovačka na lukostřelbě a v sobotu workshop a střílečka :) za odměnu těm, co přidaj ruku k dílu
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: jooo, aj cu, ja cu, ja chcuuuuuu
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Fuuuuu...konec srpna..tam už sice asi něco mám, ale tak uvidíme, to je až za měsíc. Kdyby něco, ozvu se - ten luk zní dobře..! :)
    INXS
    INXS --- ---
    koncem srpna na lukostřelbe.. budem tam hlídat celej areál..takže kdo chce, může si pod vaškovic vedením zastřílet z luku :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Ne ze bych snad umel malovat a byl kreativni, ale jestli budete podnikat nejakoy vtipny malovaci worksop, klidne se stavim.:) Nejake datum/misto/cas?
    ZLUTAK23
    ZLUTAK23 --- ---
    FREETEKK: jasně že ten pedobear :-DDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam