• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: a toho je málo, bo sound :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: Ja mel doma spoustu takovych komponent starych od kompu, ale uz jsem je vyhodil, bo zaboraly misto
    INXS
    INXS --- ---
    pro inspiraci proč nás nenapadne něco takovýdleho? macku Ty máš zkušenost už s paní kšiltovkou, vymysli něco originálního :D http://scarf23.rajce.idnes.cz/Centertek_2010/#DSC_1511.JPG

INXS
    INXS --- ---
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: viděls to videjko? prostě frajer 8) takovej magor, hodně jsem poslouchala to první album, tušim Introduction.. řadí se mezi trip hop, ale myslim, že za poslední léta dost odbočil a zařaditelnej není. No jak řikám jela jsem si ho tak v 16ti 17ti a když jsem zjistila, že je v Prahé, běžela jsem si koupit lístek za 700! prvně v životě...
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: co e to za prisnaka?
    KECAM
    KECAM --- ---
    Pirátské Noviny - Iniciativa Proti autorskému OSA zákonu: Mailujte poslancům, za autorský zákon žádnou důvěru Nečasově vládě
    http://www.piratske-noviny.cz/?c_id=32425
    INXS
    INXS --- ---
    BONGO: stále nabízím náš pokoj v dejvicích.
    BONGO
    BONGO --- ---
    tak je to tady - holka mi leti na zeland, takze zacinam shanet bydleni:
    -nepruchozi pokoj
    -sirsi centrum Prahy (idealni Vrsovice, Zizkov) s dobrou dostupnosti na Pankrac
    -pohodovi spolubydlove,kterym semtam nevadi tucka :)
    -cenovy strop mam 7K, radeji i min

na uroven bytu moc velke naroky nemam - klidne budu bydlet v doupeti, hlavne ze tam budou pohodovi lidi :)

tak kdybyste o necem vedeli, sem s tim..

dik
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: voni tady mackovic ani zbrožkovic nejsou a kolem pulnoci většinou upadám do spánku, holt už nic nevydržim
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Ty jo dal bych hned, ale asi pujdu tancovat a to mi konci kolem pulnoci, takze asi nestihacky, to uz budete vsichni moc :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Taky me to prekvapuje :)) Zvlast, kdyz jsme ten nazev pred lety vymysleli v baru Bohumine s kamosema, co jsme tehdy jezdili na rychty - ze pry jo, to by bylo jmeno pro system. No a ti co byli z Karvine pak ten system fakt zalozili. Taky to podle toho dopadlo..zkurviňoci, no.. .)
    INXS
    INXS --- ---
    přišel by v pátek někod na grilovačku k nám?
    INXS
    INXS --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=s-C4WlaHr6k

tak my prej byli v Klokočově 08, to jsou mi věci...
    INXS
    INXS --- ---
    že nemusim klacky v kýblu? blbost.. já rád!
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: KECAM: Tak dneska uz to pro me je takove pomalejsi, i kdyz samo naslapnuti jsou :) Jinak jeste Jiri Schmitzer bude fajn - pisnicky na spanelku jsou fer a jeho bych si poslech asi nejvic..baumaxu tolik nemusim a xindla taky ne. Ciste ze zvedavosti bych klidne mrk na indyho a wiche, psh uz asi ani ne, mozna Rytmus, jen tak na poslech kdyz jdes okolo s pivem, treba prekvapi..No a ten konec vecera halt na klackach v kyblu, ale zas LTJ Bukem je legenda...ale ja vim, ze to moc nemusis.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam