• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    ach jo
    tady nemá cenu nic rozebírat

Pájo Vy ste měli do ted svoje auto? A je vás 30? a máte sponzora na provar?

FREETEKK: a tohle sem vůbec nemotej. to sem fakt nepatří, vůbec nechápu, žes to vytáh.
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    jo a nabidky od manyrajdra jsou marne uz ze sve podstaty :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: marny to je vzhledem k tomu ze nemame auto a cele se nam to tak kurva prodrazi, kor u ilegalu kdy nevis jestli te nezatahnou..taky s nama nejezdi banda 30 lidi, ktera by treba dokalila bar, ale tak 5..ale pokud se najde investor, ktery bude ochotny pokryt provar, tak klidne jedu :)
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    nj, holt je to o domluvě mezi vámi.... škoda té akce v září, že se ruší :/
    však se můžeme domluvit a zase něco spáchat, Rovensko bylo taky dost povedený
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: houbeles. my udělali jedinou akci krom privátu.

a o zahraničí at už na dovolenou nebo na hraní si můžem nechat zdát

chjo kurfa fixa už dva roky hniju v praze a tak mě to sere.
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    to jo, my teda tohle léto taky marný
    INXS
    INXS --- ---
    já vim, ale znáš Owu.. tam je to marný a je to marný a je to marný
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: no to jsme právě včera řešili, jestli to náhodou není jiná akce, pač tam žádný češi ani být nemají a asi 4 stage...kdežto VB nás právě taky zvali..
    je to fakt kousek, od nás asi 120 km, což je fér
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: jj do těch Nemec nás zvali Virtual brain, ale Owě jsem to ani neříkala, už vidim, jak jedou za hranice ://
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: jojo, máme kontakt na monkey family, tak až se budou vracet z jordánska, tak s nima chceme něco spáchat. a příští víkend snad i granko v Německu, jsme pozvaný přímo od organizátorů, takže super..
    máme mraky fotek, tak pak něco pošlu
    INXS
    INXS --- ---
    KOMTESSA: áha. tak dík za upřesnění. já včera mluvila s mírou a říkal, že oni vše v pořádku a že alespon dovezil hromadu kontaktů na cizince
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    INXS: C10 tam ani nebyla, těžkooděncema se to nazývat nedá, byli naprosto nepřipravený, žádný přilby, jen v tričku a spíš vyklepaný, bylo vidět, že kluci vůbec nevědí do čeho jdou. My jsme to ukecali za podmínky, že složíme celý sound, takže 2 hodiny čekali, až to sbalíme..Frantíci se s nimi domluvit nechtěli, tak jim zabavili centrálu, druhý den si ji vyzvedávali ve městě, tak snad dopadli ok..
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: ..už se mi nedá věřit...! :)) Ale emo nebrat...nihilisty jo, to je aspoň olckul .)
    INXS
    INXS --- ---
    no Ondro.. to je jako dost hrozný.. skoro uvažuju, jestli by ses neměl jít zabít
    a taky zvažuju, že přejdu na emostyl. já byla vlastně emařka ještě dřív než to v čr bylo (diagnoza existenciální krize a nyhilismus) takže by to byl jen návrat ke kořenům
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Jojo, strasnej vek...jinak v poho, sparticku zrovna dneska chapu..jinac neboj, zadna megaslava nebude, jen super vymluva, ze dneska mam fakt duvod! :))
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: 31? jestli jo ondro......... tak to nevim.. kdy že to je? jo dneska.. dneska je sparta, přes to vlak nejede.. ale ona ondrovy narozky byhc jinak dorazila ráda!
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: mlc, bo te velky bratr smaze :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Narozeni :)
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: máš narozky nebo slavíš dobu v praze (pfuj) ?

cenzuráááááá velkej bratr to tady promazal!!!
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Jinak kdybyste nekdo sli dneska kolem carculky, tak tam asi nekdy vecer budu "slavit" ze sem zas rok zivota proflakal v praze, takze se stavte na panaka klidne.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam