• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TECHNIK: jj, se psem v autě je to určo lepší ;-) a kor takový to bojový plemeno! ;-D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    FREETEKK: No já bych se toho zas tolik nebál. Spíš jak to bude s penězma :-)

KECAM: Nehceme jít do hloubky, že ne. Jinak samozřejmě co píšeš je pravda :-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    aaaa, macek se nam dal na viru :))
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    INXS: No právě že jsem slyšel pár menších příhod. Kámoše málem nenechali odjez z benzínky až musel prostě natvrdo nasednout a zdrhat a byl rád že mu div neskočili pod kola. Další partu naháněli regulérně v autech po Maďarsku a další příhody. Nás tam naštěstí otravovali jenom nějaký malý cikáňata, který dali pokoj až když jsme jim ukázali malýho 8 měsíčního černouška co jsme měli v autě :-)
    KECAM
    KECAM --- ---
    TECHNIK: Ja jsem proti vsem :) Pokud tedy zrovna nejde o moravaky, pripadne o par vyjimek potvrzujicich pravidlo :-D

Ad nabozenstvi: Ale hovno, nabozenstvi nemanipuluje, manipuluji ti, jez nabozenstvi zneuzivaji k svetskym cilum :) A co se tyce rozumu...mno...nemyslim si, ze zrovna ateiste oplyvaji vetsim rozumem nez verici lide:) Spis bych rekl:"Cim mene viry, tim mene moralky." :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: uz vis ze jedes do rumunska? :))
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    KECAM: Moc náboženství, moc manipulace, málo rozumu :-)

KECAM: Co máš proti Maďarům? :-) V neděli jsem odtamtud přijel :-)
    KECAM
    KECAM --- ---
    BONGO: To teda moc tajni nebyli :)
    BONGO
    BONGO --- ---
    loni mel treba celkem atmostku slovtek..i policajti v klidu..

a teknivaly se delaji i v ketalii, tam to melo taky svou specifickou atmosferu :) i kdyz to zabavovani beden, o kterem jsem zaslech, se mi nelibi

v psonsku si pamatuju, ze me srali mistni a ti tajni mezi nima..ale jinak rychta dobra, cizich sten tam bylo dost :)
    INXS
    INXS --- ---
    jinak by ale určitě bylo dobrý se s někym domluvit.. už jen kvuli baru a agregátu.. nejlíp mozci, ale ti maj namířeno na sever v létě..
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: no pokud by owa jela, tak technikovic dodávkou. jinak se o mě nestarej, já se zařídim...i kdyby to na kole mělo bejt :P
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: cim tam chces jet? :)
    INXS
    INXS --- ---
    MIKEYLA: když se nechováš jak debil, tak se Ti nic nestane.

TECHNIK: se Ti tam někdy něco stalo? nebo víš o někom, kdo jel na teknival a přijel vejpul nebo vůbec?

základ je nezastavovat 50 km za hranicema.

[ MIKATCHOU @ BULGARIAtekk..a co dál?? ]
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: to mas fuck :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    kurna, jsem chtel smazat svuj prispevek a nahodou jsem smazal zbroskuv :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: tak záleží kam zajedeš, všude ty zoltáni taky nejsou ;-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: od pasu :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: Lazne cajk, ale madary teda nemusim, dyt jsou to vlastne asijske hordy :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tfuj! Anglie! je tam hnusně a zima a lidi maji divnej humor! ;-D to radši na Slovensko do lázní ..
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Tak jedte do anglie - spiritu je tam beztak spousta a polaku taky..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam