• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    já byl rád, že se auto i posádka dostali v poho zpět do čech .. žel, za tři týdny to nepojízdný auto před barákem ukradli, takže jsem měl fakt smolíka ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Aha. Tak s VW jak to je netušim. No ono se většinou jako finanční rezervy počítá spousta hovorů do Čech kamarádům a rodině a sháňka někoho kdo to někomu pošle na účet :-D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    tehdá jsme neměli ještě mb ale vw aka wilíka ;-) .. jo a bylo to na cestě zpět domu, takže peněz bylo tak akorát pár drobných po kapsách ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Samozřejmě musíš mít nějaký finanční rezervy :-)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: Hele na Mercedes? Ve východní evropě? Prej skoro kdekoliv, ale rozhodně bych si ho já sám neovážil měnit ani v dílně a ještě k tomu na ulici :-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TECHNIK: nic se neměnilo - rovnou odtah do Čr, jako měnit motor - kde bych ho vzal? ;-D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: aneb Murphy v praxi :)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    FREETEKK: No hlavně to musíš měnit na ulici kde se ti to vysere a většinou to bývá na nějaký hodně prašný cestě, kde bys normálně neotevřel radši ani víčko od oleje na motoru :-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    to je konecna no
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SPIDERMANOLOG: No tak to je slušná pruda. Tak to doufam že by se mi nestalo :-) Vyměnit na cestě altík, startér nedejbože ještě převodovku, ok, ale vysranej motor? Uahhh
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FREETEKK: ;-( to taky byl ..
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    SPIDERMANOLOG: voe, to musel byt majlant za ten odtah, ne?
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TECHNIK: mno, Bulharsko 08 byl zajímavej trip .. cestou tam se srala elektrika, pak v jednu chvíli nešla zařadit vůbec jednička kvalt, takže několik dní bez toho .. a nakonec při cestě zpět bouchnul motor ;-) takže z Maďarska odtah auta domů a holky museli jet busem zpět sami, páč se do odtahovky nevešly .. ale jinak dobrej mejdan to tenkrát byl, to zase jo ..
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    FREETEKK: "Potecionálně" takhle měnili známí na zkouknutym autě v roce 2008 při cestě z Bulharska celou převodovku, takže se nauč používat nářadí. Pro jistotu :-D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: tak kdyz se to predtim poradne projde a checknou vsechny mozne potencialni problemy, tak by to mohl dat :)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Samozřejmě že nad tim urputně přemýšlím. No já se toho obávám, ale jezdí pořád v pohodě, tak snad by to i dal.
    KECAM
    KECAM --- ---
    TECHNIK: To by chtelo par hodin predpokladam :)
    Samozrejme, ze co pisu je pravda. Ja pisu jenom pravdu :-D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: booooze, tady je zas nekdo utlocitny :))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TECHNIK: to je samo nezbytna podminka.. spis mne ale zajima jak je na tom tvuj Meda, aby se tam nekde v pulce nevysral :)
    INXS
    INXS --- ---
    FREETEKK: ano s technikem řeč o teknivale v zahraničí už byla.. a Tvoje rejpání se mi fakt nelíbí, já na to seru. tohle nemam za potřebí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam