• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    INXS: Prej Squadrácký HIV :DD tos zabila :DDDD
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    Se asi hodně nudíte co ?? :DD
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    RADIOACTIVE_MAN: ještě že žádnou nemám ;-) už jsem se lekl, kde se zase courá, čubka! tak to byla asi jiná někoho od nás - cajk, stejně to jsou všechno kurvy špinavý! těch škoda nebude ..

INXS: paráda, aspoň máme nějakou jistotu - víš jak .. ale pssst! moc bych to tady nerozmazával, aby se nás pak lidi nebáli - ikdyž prej dotekem se to stejně nepřenáší ..

INXS: to bude nějaká pochvala, určitě co?
    INXS
    INXS --- ---
    kuso shite shinezo!
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: za to squadrácký HIV ti vyhovuje co? ty jeden geronte
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: mladou a vońavou? to si trochu pleteš, ne? by jsi už neměl čumět na ty reklamy v bedně! leze ti to na mozek! .. ty jsi měl vždycky hnusnou dredatou fetku, co jsi potkal na hlaváku, když jsi zase zháněl další matro ..

INXS: cajk, tak to mám aspoň zadarmo! páč do tvý kundy bych stejně nic nestrčil, nechci chytit syfla jako ostatní z owy ..
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: malým pérům za malou neboj ;)
    KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: Kamo to sis trochu poplet, ja mam na rozdil od tebe mladou a vonavou. Ale chapu, ze po te okene za dvacku jsi mel pocit jako by ses pozoroval.
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: jj, to říká furt - jí asi zabiju, až jí taky potkám .. a co ty čubičko? za kolik dáváš perníčku? za psáňo pořád?
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: to je náhoda, tudle jsem potkala tvoji mámu a ta říkala, že kdyby veděla, co z tebe vyroste, tak si ji radši uřízne než tě porodit! taková CHYBA! :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FREETEKK: co ty naplavená buzničko?! máš už staženou prdel?!
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: nj, asi už nejsi "in" a stárneš, ty hnusná štětko!

KECAM: to už mám dávno za sebou a bylo to príma! ;-) .. furt lepší, než šukat tvojí starou - jsem jí zrovna včera viděl na hlaváku, rozkuřovat Pepu, toho starýho cikánskýho bezďáka, prej jen za dvacku! heh!
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    kluci vam to jde :))
    KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: No jo, no jo, aspon vsichni vime, k cemu po vecerech cuchas, radsi ji zabor gezicht do pici, bychom uz nemuseli cist ty tvoje slinty :)
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: (ksakru že bych neuměla nadávat?!)
    jo jasně, moje oblíbený čhuráci!
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: hele, ty feťáku dredatej! zalez! smrdíš jak bolavá noha starý nemocný indiánky! si něco zkus a domu tě povezou nohama napřed!

INXS: co máš ty malá couro?!
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: arogantni, namysleni zmrdi, to sedi vic :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: cukli vole, cukli!
    INXS
    INXS --- ---
    jako debilové nebo dementi nebo co sem Vám to řekla, to mi přišlo dost peprný

mam teda přitrvrdit?

KECAM
    KECAM --- ---
    SPIDERMANOLOG: nasrat pico, na tomika mi nesahej bo ti rozstepuju sandal:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam