• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: :)))
    INXS
    INXS --- ---
    tipuju, že Bongo nechce, abych dorazila s Bonym :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    no iva to zrusila, nicmene ja jdu stejne vencit, takze klidne muzu na tu pul cestu :)
    BONGO
    BONGO --- ---
    ja jsem domluveny s jednim znamym, ze se potkame Na Hradbach nekdy mezi sedmou osmou..budu mu vracet pujcene pruvodce a mapy ze Zelandu, dame k tomu par pivek..
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Ahooj...To je bordel fakt:) prostě kdyby se někomu dneska navečer chtělo někam na zahrádku, tak se mi ozvětě. Nechám to na vás...
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: ok, já sem chtěla vyfurminátorovat Blacka na lukostřelbě a páč ho nikdo jinej krom mě nečeše (alergie) je to tak na hodku a pul práce.
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: tak to odpiskame, stejne mam doma spoustu prace....
    INXS
    INXS --- ---
    vážení

co to kafé na pul cesty dneska?

já psala tomoj, že na to kašlu, do toho mi píše evička, že se domluvila s mackem, že tam jdou :D to je bordel

můžu po práci pro bonyho a tak na tu šestou tam můžem bejt i s košíkem a stopovačkou
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    INXS:
    KECAM: super, to beru:)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: tak fajn ona mě bude vozit a budou orgijéé
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: ne, to koupim kacence :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: masakr, kupuju. premiera na slovteku :)
    INXS
    INXS --- ---
    combain | 1.7. - 3.7. 2011 Technem pomahej detem – rajce.net
    http://combain.rajce.idnes.cz/1.7._-_3.7._2011_Technem_pomahej_detem#100_3296.jpg
    INXS
    INXS --- ---
    INXS: cha chacharbas už stáhli :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    DAVEDEER: No já si právě od začtku myslel že jsi to ty, ale nebyl jsem si jistej :-)

SIMCIIQ: Jojo. Mam ještě nákupní tašku, ale nějak jsem v lednu zapoměl na technickou. Ještě že když mě chytli tak mě to vyšlo jenom na trojku fízlům do kapsy :-)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: nj tak to je pěkně na hovno páč už fakt nevim kam na tu pípu chodit.. ale jeden nápad mám viz privát
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam