• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: Zacinam se desit :)
    INXS
    INXS --- ---
    report od mámy:
    nikdo z předchozího turnusu nezvlád dojed až k chatě, ale neměli řetězy. Hustě sněží, fouká prudkej vítr, takže sněží z boku. Pluh tam ještě dneska nejel, ale odpolko by měl... je vyházenýho dost místa na parking, pokud k chatě dojedem, vejdem se všichni.
    Řetězy si máme nandat pod Strážným, po pravý straně je busová zastávka, tak na ní. A dávat bacha, aby před náma nejel nějakej Pražák bez řetězů, páč ten skončí v první zatáčce a ty za ním s ním...

máme se hrozivě nabalit, vzít pořádný boty, čepice, rukavice, brejle na lyže.. viditelnost je nulová a zima je opravdu krutá a když to řekne moje máma, tak je co říct

takže na chatě u kamen na viděnou! :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: proste pomoci upravy toho souboru presmerujes vsechna URL zacinajci na facebook.com k sobe do pocitace , kde se facebook nenachazi, takze prohlizec jej nanajde a ty ho nevidis....proste tou uravou toho souboru prebises DNS, pripadne nahradis :) http://cs.wikipedia.org/wiki/Domain_Name_System

a pardon,potrebuji novou klavesnici :)
    INXS
    INXS --- ---
    a ještě psát hrubky
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: my tomu nerozumnět
    KECAM
    KECAM --- ---
    Kdyby mel nahdou nekdo zajem:
    Nechci Facebook ani vidět!

Ve Windows najdete
    C:\Windows\System32\drivers\etc
    Na poslední řádek souboru vlož

127.0.0.1 facebook.com

a muzete pouzivat aj misto localhosta :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    ale to bych zas musela v praci o dost vic pracovat kdybych nemela fb a jen nyx.. kaslu na to :D
    KECAM
    KECAM --- ---
    PIKKMA: Takove male cviceni paranoi. Zkus si smazat ucet a pak mi rekni, jak se ti vedlo ;)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    zacinate ve me vyvolavat lehkou paranoiu nechte toho nez si ten fb zrusim :D :D
    KECAM
    KECAM --- ---
    no tak si dokazu dost zive predstavit, jak je takle zlozen fakovy profil, ty se timto zpusobem identifikuje s danu organizaci a pak to na ebe nekde vytahnou.....
    INXS
    INXS --- ---
    no vypadá to fakt na Velkýho bratra
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: já fakt netuším! když jsem si FB zakládala, tak nic takovýho nebylo. Nemám tam žádný důležitý informace o mě!
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    je to proste mrdka a konec :)
    INXS
    INXS --- ---
    SIMCIIQ: jak zjistěj, že je to číslo fakeový?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    INXS: to netuším podle mě ne.
    KECAM: cuže? bych nikdy nedala. přítel taky chtěl fakeový profil a dal tam nějaký jiný telefonní číslo a oni mu to po dvou týdnech zrušili :D idioti.
    KECAM
    KECAM --- ---
    seru na to, du domu, jeste bych tu nekoho poslal do prdele
    KECAM
    KECAM --- ---
    fatvu na ne
    KECAM
    KECAM --- ---
    pico kurva zmrdi pojebani
    KECAM
    KECAM --- ---
    TZ KURVZ YASRANE CHCOU MOJI OBCANKU ABCH JIM MOHL VUBEC NAHLASIT FAKOVY PROFIL KDYZ NEMAM UCET NA FACEBOOKU
    INXS
    INXS --- ---
    SIMCIIQ: dík za objasnění.. vim, že tam psal můj bratránek Daniel, že jezdí na owu.. a proto se to asi založilo .. takže když to smaže, tak se to taky smaže? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam