• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: Meli by snadnejsi pristup na nas trh=vice prilezitosti si vydelat?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: asi jsem pri hodinach mezinarodniho obchodu spal nebo cumel na neci kozy, ale tuhle logiku mi prosim te trochu osvetli
    KECAM
    KECAM --- ---
    NO_ON: tak si hlavne nedavej smazeny hermelin :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    LAFLY: tak ono by uplne stacilo, kdyby trebas EU zrusila dovozni cla a s trochou nadsazky se da rict, ze problem hladu v africe by byl vyresen :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: ne, ten hermelin byl opravdu hodne zraly...daval si ho i kolega a rikal, ze teda misu neobjimal, ale taky mu bylo soufl....
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    NO_ON: u nas to bylo naopak...vzdycky plna lednicka,mam spoutu veci nechala projit a dela to dodnes..holt neznaji miru...jsou z dob,kdy nic nebylo a ted kdyz na to maji penize chteji si,jak rika "doprat" a dopravaji si tak mocne,ze 1/3 konci v popelnici...pokazdy kdyz tam jedu je okolo toho pul hodinova debata ale vysledek zadnej...me to vzdycky prislo strasne lito pri predstave,ze velka cas sveta nema co jist a u nas se vyhazuje a jeste vic me frustrovalo,ze jsem nebyla schopna to vysvetlit ani tem nejblizsim...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    tak vono zase někdy stačí ty poklady v supermarketu v úseku ovoce a zelenina....
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    NO_ON: a co za poklady skryvaji kontaky u supermarketu, to by jeden taky nechapal
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    KECAM: Ty vole Macku, ja mam teprve pred obedem.. :)

LAFLY: Hele jo no... u nas doma se nikdy jidlo nevyhazovalo a ac jsem zatim nikdy nemel do kapsy tak hluboko, ze bych vylozene musel zrat zbytky, tak parkrat uz jsem tahal z kose jidlo...kdyz ti treba nekdo vyhodi nenacate baleni syra, 2 dny po zaruce, z lednice, z uz je to fuj, tak to mi hlava nebere...
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: copak, moc pivicek? :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    KECAM: kačenka psala.. to je fakt asi dobře, že ste u nás nebyli.. páč vyhazovat panenku by byla ukrutná škoda!
    KECAM
    KECAM --- ---
    Ale teda musim se priznat, vcera jsem vyhodil 3/4 smazeneho hermelinu v hospode....a kolem devate pak tu 1/4 doma :-D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: heh, pak prisel pohlreich, stoji to 2x vic a nenaji se ani jeden :))
    KECAM
    KECAM --- ---
    FREETEKK: Naposledy minuly, nebo predminuly rok tusim :) ty porce tam byly fakt nesmyslne :)
    INXS
    INXS --- ---
    jako já tady taky dojíždim jídlo po meetingách a to pravidelně. dokonce už vim co jim nechutná a když chci, tak jim to objednám a vim že mi toho nechaj víc :D

trapný je, když si nevšimnu, že se na meetingu nuděj a koukaj skrz sklo do kuchynky jak místo abych uklízela, tak jedu ze všech talířů, ehm :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KECAM: to bylo kdy, 2005? :D
    KECAM
    KECAM --- ---
    LAFLY: Vcelku bezne, ja treba, kdyz jsme jeste chodili s kolegy pod slavin, tak jsem si nikdy zadne jidlo neobjednal a pockal jsem az nedoji svoje porce....:)
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    Ted mi doslo ze to je vlastne takovej slusnej dumpster,palce nahoru,tak se to dela v konzumni spolecnosti,checht
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    každej at si zachraňuje, co chce:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam