• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    KECAM: ano souhlasim, to by se rychle provalilo, zvlaste s tou vypnutou wifi :))
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    INXS: dobrovolne se priznavam, byl jsem to ja.. chtel jsem setrit battery life, abychom to stihli dopsat bez trafa :)

ber to jako IT IQ test.. pozitivni je, ze si to nakonec dala!

(mam na tohle v posledni dobe talent, o vikendu jsem u babi vypnul napajeni pokojovy anteny na telku a tak nemohla dlouhe hodiny sledovat odpoledni serialy, nakonec na to ale taky prisla sama :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    KECAM: sluší ti to ;-)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: To bych neriskoval:) v tom mam bordel aj ja:)
    INXS
    INXS --- ---
    INXS: takže můžeme do CV přidat položku LAN network administrator :)
    INXS
    INXS --- ---
    kecam & salusa: ste mi dali zabrat! přijdu do práce před desátou sama spokojená se svým výkonem a hodinu tady zjištuju, proč mi nejede wifi a kde je nějakej wifi radio switch.. proklikala jsem uplně všechno co šlo včetně nápovědy (ano ta opravdu pomohla, if the switch is off please turn it on) takže po hodině v práci jsem stále nebyla na příjmu

posraný tlačítko na boku dalo zabrat, ale ted už si to budu pamatovat
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    KECAM: Co bychom pro tebe neudělali
    KECAM
    KECAM --- ---
    tak pro jednou to snad prezijete ne ?
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Kua lidi, kam že se to de? Tam kde maj pívo za 4 pětky? A ty nás Macku dneska zveš? :)))
    KECAM
    KECAM --- ---
    http://kecam23.rajce.idnes.cz/Israel/ jen z meho telefenu zatim, Jelen ma mnohem vice a mnohem lepsich fotek/......
    INXS
    INXS --- ---
    tvl myslela jsem si, že mám na jedno pivo, takhle budu muset vrátit ještě pět lahváčů aby mi to na něj dalo :D
    KECAM
    KECAM --- ---
    reze5rvace je jiz hotova, tu restosku znam a za kvalitni pivo se hold kvalitne plati :)
    INXS
    INXS --- ---
    tvl já se nechci dívat na ty jídelní lístky, já mam takovej hlad !

macku? maj tam výbornou mexickou kuchyni za lidovku
    W_ERUSHKA
    W_ERUSHKA --- ---
    INXS: Hele a co tortuga? Sorry , že vám do toho kecám , ale dobrá kuchyně a levné pivo
    INXS
    INXS --- ---
    INXS: 41 plzen, tmavej kozel taktéž
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: takže vás nemam přepadnout dřív? :D ale jako pivo je tam fakt drahý
    KECAM
    KECAM --- ---
    takze kandelabr.....cca kolem osme, ja tam s kackou budu drive, ale tak nejak si chceme jeste sebe uzit :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: jj, tam to znam ,dobry vyber :)
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: bo https://www.facebook.com/restaurace23 tam mají skvělý pivo i výbornou kuchyni
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: http://www.restaurantkandelabr.cz/cs/ třeba, akorát to pivo není nejlevnější
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam