• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    KECAM: no to bych chtěla.. koukám a nic se mi nelíbí
    tenhle by šel, ale na mě moc novej http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/293300-nabidka-pronajem-bytu-v-pevnosti-praha
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: a od vltavy uz se nevyhrabes :-D
    INXS
    INXS --- ---
    k vltavě seběhneš schody

ach jo já nevim.. máte někdo lepší byt?
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    INXS: no nevim, k vltavě daleko, a za 14? fůůů... jako výhled hezkej, výtah i koje fajn, ale přijde mi to drahý...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: dobrá pálka teda
    KECAM
    KECAM --- ---
    VERCA_ZABA: Je to necelych jedenact v na sem pripadne
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: nic moc, věrka, kačka, já, pak mě faust přesvědčil at tam napíšu milíka a jeden mi zbejvá

slabí to je, všechny tlačej kočárky

a mě se dneska zdálo, že já taky a byla jsem doma v krkonoších a bylo krásně a byla to takoovááááá pohoda!
    ehm
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: záleží no.. ty poplatky jsou tak 3000, ale je fakt, že ještě třeba net k tomu.. prostě ty byty jsou dneska tak kurva drahý, že my asi budeme do konce života v noře a nebo pujdeme bydlet do auta:D

a který pipiny ještě jdou na winter? kolik koz tam bude mít iva k dispozici?:P
    INXS
    INXS --- ---
    TINA_LOTA: tobě jsem zapomněla říct, že s náma jde věrka ;)
    INXS
    INXS --- ---
    VERCA_ZABA: no bych počítala spíš se čtrnáctkou
    chci zpátky do podolí !

nechce si s náma někdo trsnout na winteru? mam jeden volnej vstup (jako zájemce mam, ale nechci ho dát jen tak někomu chápete ne?)
    preferujem PĚKNÝ PIPINKY :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TINA_LOTA: je nádhernej! hned bychom tam šli taky:) ale myslim, že ta cena se pěkně našponuje, páč je to určitě devítka nájem, poplatky 500 baráku a elektrika a plyn se převádí na nájemce, takže stejně tu dvanáctku za to tak vysolíš:/
    INXS
    INXS --- ---
    jo tak na dva nemam ani náhodou..
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    pfů, to nevim jak s poplatkama... ale byly to tušim dva. Každopádně za optání nic nedáš
    INXS
    INXS --- ---
    TINA_LOTA: jeden nájem bez poplatků?
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    INXS: já se nebojim, ty nevylezeš ani o to patro výš, náš střet je nepravděpodobný:D:D
    dávali
    INXS
    INXS --- ---
    chcete nás?

dávali jste kauci?
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    neni tam přesná adresa, nejsem si jistá, jestli je to ono, ale přijde mi to dost podobný. Zeptej se macka, ten komunikuje s majitelkou a má číslo.
    INXS
    INXS --- ---
    ježiš ten je nádhernej !!
    INXS
    INXS --- ---
    TINA_LOTA: jůůůůůůůůůů ta kuchyn!! nemůžeš obejít realitku, nemáš pls kontakt?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam