• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    doporučte mi nějakou hudbu k práci, jakože aby na sebe nestrhávala pozornost

ale ani mě neuspávala jako tohle http://www.youtube.com/watch?v=hDuWME034zo
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    INXS: LOL calujes za bejvak 12,5 a spis na gauci ale hlavne : Možnost take mít viřivku na terase!
    INXS
    INXS --- ---
    no dyk :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    mini byt za max peněz.. ale jinak je pěknej, to joo:)
    INXS
    INXS --- ---
    ček dis fakt libovej byt
    Pronájem bytu bez realitky garsoniéra, Podolská, Praha - inzerát č. 269157 - bezrealitky.cz
    http://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/269157-nabidka-pronajem-bytu-podolska-praha
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    L_IA: proto je tam ten telefon, na všechny otázky odpoví ten pán :)
    L_IA
    L_IA --- ---
    TINA_LOTA: poslala bych tam Honzu kdyby tu nebyl se mnou.. a nenasla jsem tam datum..
    INXS
    INXS --- ---
    pro pobavení, člověk čeká na podporu, hladoví...

Dobrý den,

Nedlužíte nic, nemohli jsme Vám udělat rozhodnutí, čekali jsme na sehrání evidencí z Prahy. Nějakým neznámým důvodem Vaše evidence zmigrovala do Prahy a byla přistěhována až včera. RoPvN Vám zasílám poštou.

S pozdravem

xxx
    referentka zaměstnanosti

TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    KECAM: kontakt tam je, takže hurá do toho, jestli se cítíš být nezdatným jedincem:)
    KECAM
    KECAM --- ---
    TINA_LOTA: Do toho klidně pudu :)
    INXS
    INXS --- ---
    kdyby za to byly prachy :D ale jeho asi raděj nezajímá, co má za fyzickej stav :D
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    INXS: myslim, že jiří by byl lepší kousek:)
    INXS
    INXS --- ---
    :-D macek?
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    Neznáte někoho, kdo by měl zájem se zúčastnit?

Ahoj ,
    upenlive ted shanim do studie ZDRAVE NEZDATNE MUZE ve veku cca 25-35 let. Opravdu potrebuji takove, u kterych se ocekava VO2peak ( http://www.sportvital.cz/sport/trenink/vo2-max-meritko-nasi-kondice/ ) pod urovni populacni normy. Bude je cekat zatezove vysetreni na handbiku + na kole ve FN Motol, spirometrie a vysetreni telesneho slozeni. Doplni tak kontrolni skupinu k pacientum - tetraplegikum, kam se mi zatim prihlasili temer jen sportovci a potrebuji i druhou cast spektra =) Dalsi info rad poskytnu.

Mohou se mi ozvat na mail nebo na mobil 721 365 575

Zadne fondy nemam, abych ty lidi vyplacel =) Na druhou stranu si zmeri VO2max/ resp. VO2peak, spirometrii, procenta tuku a vody Bodystatem, po/zátěžový TK apod. To jsou vysetreni, za ktery by jinak platili dost penez a vystupy jim muzu vytisknout. Mimo to prispeji dobre veci.
    Zdravim, S.
    INXS
    INXS --- ---
    já si spíš řikám, estli by to nešlo na pojištovnu..
    KECAM
    KECAM --- ---
    JENDAVB: tai napsane to v zakone takto je, nicmene realita je trochu nekde jinde :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KECAM: Mno minimalne teda jsem zil vtom ze pokud to prekroci tech 5k tak pokud se to prejes musej zahajit nejaky vysetrovani ? Inu ale je pravda ze tohle opravdu neni muj salek ... pokud neco takhle resim tak bezim z bulenim za kamicem pravnikem ....
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    INXS: ne všichni jezděj metrem:D
    co třeba docna? :D:D
    KECAM
    KECAM --- ---
    JENDAVB: trusty cin je to ve chvili, kdy se :
    1. najde bengo, kere se s tim chce srat
    2. najde statni zastupce kery se s tim chce srat

vsechno ostatni je jen kourova clona kriminalniho pseudostatu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam