• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    INXS
    INXS --- ---
    EWICZKAAA: dobrá, jak jinak. co vy?
    INXS
    INXS --- ---
    at žije cenzura...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    a jaka byla kalba?:)
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    NO_ON: no neke, a jaký je plán? :)
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    INXS: Jaaj, uz jsem asi vypadnul ze slangu ci co :))) Jinak moji drazi, nechal jsem se inspirovat Bongem a momentalne jsem v procesu vyrizovani rocnich viz do Kanady...kdyz to klapne, v zari s mou drahou odlitame, tak nam drzte palce! :)
    KECAM
    KECAM --- ---
    INXS: jedine nekonecne tekno :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    on.ket :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: to je ale náhodou hezký jméno pro koníčka! ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    NO_ON: jezdit? kam jak co? jo .... no.. já nevim jestli jsme se pochopili ondro :-* můj kůn se jmenuje Ket :P
    NO_ON
    NO_ON --- ---
    Ty jo co je to tady za spolek, jste se rozhodli se zacit postupne likvidovat, jo? :)) Kazdop. drzim palce Ivo a az budes zase jezdit, dej vedet, to chcu videt na vlastni! .)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    INXS: novinky.cz, urcite to.bude pravda..:)

jinak kdybyste tech navrhu.na vikend meli malo, prijedte na kalbu k Taboru:)))
    INXS
    INXS --- ---
    jako sorry
    Na Českolipsku někdo brutálně zabil koně, zaživa z něj ořezával maso – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...73-na-ceskolipsku-nekdo-brutalne-zabil-kone-zaziva-z-nej-orezaval-maso.html
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    INXS: na ftc maj to kousek od baraku...ale nevim jiste...jen sem to zaslechla...ale ida s adou a milan doufam ze ftc...jezdime casto spolecne:)
    INXS
    INXS --- ---
    EWICZKAAA: na okteky nebo na ftc?
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    FREETEKK: tak uvidite:) nechame se prekvapit...;)
    Jo a tusim jeate turnovska banda tam zavita...
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    INXS: to ne no a Adam Vandal to je pry taky hodne promakana libustka co stoji za poslech

tak leda že by se osazenstvo v sobotu "vyladilo" do te miry, ze by se chtelo presunout misto domu na letiste.. hrozi vsechno, to vime :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: nj, zkušení jezdci odpočívají ve svých stájích ;-P .. tak příště ..
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    Jal chcete jen navrh:) ale loni to bylo moc fajnove... a Mira se chce poradit ohledne nakladaku ..kze dustovi, zajdovi tam mirej asi urcite :)
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    evickaaa | Freaks Truck Cup 2014, Letiště Mnichovo Hradiště, 6.-8.6.2014 – rajce.net
    http://evickaaa.rajce.idnes.cz/Freaks_Truck_Cup_2014%2C_Letiste_Mnichovo_Hradiste%2C_6.-8.6.2014/
    INXS
    INXS --- ---
    já myslim že liveko od acid anonymous to nepřebije :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam