SPIDERMANOLOG:
Teda to je ale otázek, Štěpo! :))
1) Potkali jsme Míšu, takovou travellerku někde od Náchoda, co už léta jezdí křížem krážem po světě. V poho holka, dost nám zezačátku pomohla.
2) Hezký holky v Kanadě? Ale jo, ale já se tak nějak po holkách až tolik nekoukám :)) Na venkově jsem jich až zase tolik nepotkal, ale jinak je tu hodně asiatek a zajímavý jsou takový ty mixy - jakože třeba táta indián, máma mexičanka a tak. Jak je tu mrtě přistěhovalců, tak někdy ty výsledky stojí za to!
3) V pojízdným kutlochu se spí dobře a když na nás příjde nutkání? No Štěpo, to se mně ptá člověk, co sjezdil tisíce km po téňu a spal a kalil kdo ví kde? No hádej, schválně...
4) Sladkosti - no, to jsou samé cookies a muffins. Pak různý bonbony, ale to nejim. Oplatku tu skoro vůbec nejsou a něco jak tatranka? Leda tak kite kat. Ale skoro všechno pečivo je nasladko, i normál chleba má lehce nasládlou chuť, ble.
5) Do Usa se chystáme, myslím, že něco budu uset vyplnit, ale jde to prý celkem jednoduše, nějak jsem to ještě neřešil.
6) Zlatej důl jsme minuli, zatím. Není čas na všechno! :) A auta? Tak auta jsou vostrý! Ty ti ještě nafotím. Pořád si ještě usírám z pomalu každého náklaďáku a kamionu a z aut taky. Obecně - zapomeň na všechny ty druhy dodávek, co u nás jezdí. Tady se vyrábí pár druhů dodávek a jsou prakticky furt stejný už několik desetiletí. Třeba Ford E-series. ten už nejmíň 30 let vypadá plus mínus skoro stejně. Jinak každý druhý tu má 4x4 pick-up, čemuž tad ale říkají truck. Nejvíc posranej su z tohohle:
http://www.fueloffroad.com/cms_images/gallery/image009_O.jpg
Je to trochu extrém, ale má ho pořád dost lidí. Obyčejní lidi maj tyhle trucky menší a obyčejnější. A když jedou kempovat, tak si na ložnou plochu daj takovýhle trailer
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...q=tbn:ANd9GcTtodE9AbrSfxTB_5GKL8zcaw9hh9Wv7so2j8eamPYiR4J7pRrQ a jsou vysmátý, ani nepotřebujou dodávku. Když to sundají, mají zase náklaďáček. A má to tady snad taky každý. Z aut tady fakt uchcávám!
7) Vancouver? Tam jsme teď a budeme přes zimu! Zatím se tu s tím sžíváme - tak pak zas dám vědět :)
Co nového u vás, už republiku zavalili uprchlíci? :) Máme se vracet nebo ne?! :)