• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAYJAYOWA sound system public vomit
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: no, já bych tam asi na polévku nešel :-P ale chápu, že někdo bydlící v panelákový králíkárně nedaleko nebo daleko to asi ocení, vč. toho dvora ..
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: byla jsem právě na tý polívce, chluběj se zdravou jídelnou, ale v pět odpo na mě zbyl jen kyš, takže kiš kiš
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: jj, Toulcův dvůr - pravdu díš ;-) .. prasklý sklo je prasklý sklo, to asi neschováš - ale můžeš to zkusit ukecat :-P .. jsi byla kydat? určitě bych našel i jiný místa, kde za to nemusíš platit a možná dostaneš polévku navrch! :-D
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: a to prasklý čelní sklo není překážka? a hostivař je teda asi ten toulcův dvůr, jsem se tam byla min tejden projít, maj vonavý koníčky a za celých 650 kč můžeš kydat hnůj celej den ! ty zaplatíš jim, né oni tobě, prej zážitkovej kurz :D
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: stojí v Hostivaři, Martin s Budem hlídkujou, technickou má a pojízdnej je pořád, co vim ..
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: jak je na tom vůbec pan Modrej, je pojízdnej a má technickou? kdybychom případně potřebovali support na hrdláky
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: Macek řídí taxi, a hajluje u soudu?
    INXS
    INXS --- ---
    něco pro macka
    Zbláznil jsem se z Uberu, tvrdí vraždící americký taxikář – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...merika/397658-zblaznil-jsem-se-z-uberu-tvrdi-vrazdici-americky-taxikar.html
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: na strejdu nemam číslo (nemam na nikoho čísla) a skladovat to zbytečně... navíc strejda za mnou byl minulej tejden nevim estli by se hnal pro gramec (no asi pro jak kterej :D)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: zkus strejdu Milíka, třeba to upotřebí ;-)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: už se na to těšim! ;-)
    INXS
    INXS --- ---
    SPIDERMANOLOG: tam budeš modrat ty jestli ti dám ty houby
    INXS
    INXS --- ---
    chce někdo todle http://www.oldradio.cz/gramofon/gz646.jpg nevim estli to funguje
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    Nechybi nekomu?

SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    INXS: záleží do kterýho auta se nasuneš :-P nebo můžeš osquatovat přední sedačky u řidiče, že áno :-D
    INXS
    INXS --- ---
    TINA_LOTA: no jestli vydržim do rána v autě mě budete šikanovat že jdete na tác :D
    TINA_LOTA
    TINA_LOTA --- ---
    Mnamkaaa uz slintam ted;D. Konecne nebudu hlady, pac nekdo bude mit energii a chut rano udelat snidani! :D
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    INXS: přežírání říkáš hmmm.... to se možná stavům :-D
    INXS
    INXS --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: no to je super !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam