• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem


    PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

    ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

    Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

    [ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

    Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

    NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    YETTY
    YETTY --- ---
    _DOMINIK_: Díky ;)
    YETTY
    YETTY --- ---
    Jsem teď mimo. Můžete mi někdo ten bant nastínit? Deck list? Mechaniku? Zajímá mě to, když je tu takové haló :)
    FORACE
    FORACE --- ---
    Kdyz uz ste u areny, hraju to ted par dni, mam tam postaveny 4c gaty bez nexusu s wilderness reclamation.

    Da se nejak zaridit, aby pri tapnuti vicebarevnyho landu sem dostal jakoukoliv barvu, nebo musim vse oklikat? Resim endstep trigger wild. reclamation(s), a je to pekna pruda naklikat Explosion za 20-30 do hlavy.. je tu nakej shortcut ?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    _DOMINIK_:
    >odmitam davat do mtg penize
    Hele jako jo, zezacatku jsem taky mel problem do toho nejaky penize nacpat. Ale pak jsem si uvedomil, kolikrat jsem v Rytiri nechal nekolik tisic za par karticek bez nejakych vycitek svedomi. Magic vzdycky byl pay2compete. Navic velice pravdepodobne po rotaci bude nejaky arena-specific eternal format, takze se nemusis bat, ze by to byla ztracena investice.

    Uprimne, za papirovy tier deck na standardu urcite par tisic das. A to je jen za jeden deck. Pokud na arene utratis 5 tisic, budes mit velice obstojny zaklad sbirky. A s tim sideboardem bych to nevidel tak cerne, kdyz nepocitam nekolik powerhousu (zdravime Thief of Sanity), tak vetsinou sideboard tvori commony/uncommony jako discard, counterspelly atp.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ICARUS: to neni tak snadny. ja totiz odmitam davat do mtg penize (jde o princip. do hs jsem taky nedal ani korunu a snazim se srovnat, jak to F2P funguje) a sideboard stoji wildcardy navic. navic wildcardy spalene do karet na specificke situace a decky, ktere tudiz nejsou az tak uzitecne pro dalsi deckbuilding...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Tak nebudte kinderi a hrajte BO3. Potkavam tu spoustu super brew, treba ted krasni Grixis Dragons.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    jo, taky me ten deck strasne sere. vyzaduje to stejne skillu jak ta debilni fritka a ta aspon zabije cloveka rychle
    obecne mi ted arena bo1 ranked pripada jak grindeni v HS ladderu - monoR, nexus, monoR, draci, monoR, nexus, monoR, white weenie... repeat
    u vetsiny her nedochazi k zadny slozitejsi interakci, po par kolech byva rozhodnuto a dost zasadni je vyhrat kostku. FUN! :/
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Jako že být alespoň trošku závislý na skillu nebo štěstí, tak neceknu, ale to bohužel není. Stačí jen celou hru hrát fogy a čekat než se prolížete dvěma třetinama balíku ke kombu a pak nazdar bazar, nekonečný kolo a win.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Ještě se tu chlubte, že taky hrajete největší sračku, jaká je v celý hře aktuálně k vidění. Fakt děsná zábava, koukat 10 minut na něčí singleplay klikačku a nekonečný kola. To už si můžu dát rovnou kámen-nůžky-papír a v polovině matchů concednout hned co soupeř vyloží tuhle manovou kombinaci.
    RASTASHAMAN
    RASTASHAMAN --- ---
    karta za 7 na standardu? to musí byt pruda balik...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    reply MATHES|50387570}: Kvůli tomuhle decku vposlední době jakejkoli esper hraj 2+ Ega a pokud ho dostanes ve 3 kole dodržky tak mužeš dát akorád smutně Concede.

    Sám jsem si to vyzkoušel a funguje to fakt dobře :D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    NYRLEM: Twitch.tv/martinjuza

    :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ICARUS: jaky ma nick na twich?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    A jeste upozornim na Juzovo streamy, hraje kazdy den od osmi rano a je fakt radost se na to koukat.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: Krasis se mi prave moc neosvedcil, je to potvora a moc se nekombi s reklamaci. Ten Depose je super, protoze je to cantrip a v nekterych situacich proti aggru 4manovy timewalk (navic si nekteri specialisti mysli, ze mas na ruce settle a utoci jeste hur).
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: ja hraju 3 zaby a ten enchak co dela tokeny:) chystam se na podobnej switch, ale jako prvni chci taky nagrindit platinu:D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: Vyklikat se to da docela rychle, kdyz mas decentni APM a hrajes Disperse//Deploy, nebo jak se to jmenuje. Ale je pravda, ze me to prestalo bavit a ted radsi hraju bo3 sultai, coz je treba balik, ktery je v bo1 skoro nehratelny.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ICARUS: v BO1 je to proste broken. je to deck, kterej nehraje bytosti (yay - vsichni maj v decku cca 4-12 mrtvejch karet), nemuze prohrat lategame a navic je schopnej odtapnout s 5ti zemema a prazdnym boardem... a o 10 kol pozdeji vyhrat hru s tim, ze vsech 10 kol odehrajes sam (a navic to trva mechanicky fakt dlouho).
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATHES: V BO1 je to fakt OP, zpatky to drzi akorat to, ze proti monoR/monoU to nema uplne super matchup. Vygrindil jsem s tim platinu. Ale je to strasne funny balik na hrani, na soupere v podstate seres a jedna vyhra je tak deset minut masturbace s kartickama, kde te nikdo nerusi a muzes si delat, co chces.
    MATHES
    MATHES --- ---
    If you can't beat them...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam