• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    ROBIN_SNNS: Tak jak to popisujes asi ne, ale par spellu to umi primo samo. Muzes zkusit hledat "excess damage".

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ROBIN_SNNS: to asi ne, ale je něco lepšího: repercussion

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak mne dneska napadlo: existuje nějaká karta, která dává kouzlům (instant, sorcery) trample? Tedy, když s tím zabíjete creature či planeswalkera, tak přebytek zranění přeteče na hráče?
    BESH
    BESH --- ---
    SEKELLE: Nekdo tady onehdy zminoval tenhle cube: https://cubecobra.com/cube/list/5b73c9bb-4928-4d6a-9580-30d5a718d925

Je to celkem easy postavit, staci koupit Foundations: Starter Collection a Beginner's Box a zbytek vytisknout a mas krasnou zasobu na mnoho limited her s kamosema. Pripadne Foundations (ale i 2020 a 2022) Jumpstarty jsou pomerne zabavne a znovuhratelne. Po hre vzdycky slozim zpatky a jsou ready na priste.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SEKELLE: pokud nehraješ turnaje, tak ti nic nebrání karty tisknout.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: No prijde mi to i tak sileny, pred rokem jsem se vratil k MtG a asi chci spis jen hrat nez sbirat. Takze si rikam, ze si proste kazdej rok koupim novy starter decky za par, abych akorat mohl hrat s kamarady, kterym to budu pujcovat a aspon rok od roku budou pomalinku pribyvat PCD a na kazdy setkani bude na vyber z vic druhu baliku.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: muze i u novych, kdyz je v tom PCD nejaka vzacna karta, ktera se zacne masivne hrat, tak to PCD klidne vyskoci na nasobky
    WRATA
    WRATA --- ---
    SEKELLE: Lidi kteri to maji v Kauflandu na starosti jsou si velmi dobre vedomi trendu a co je zajem. Na zacatku prosince treba Red Bull udelal vanocni kalednar, 24 plechovek za cca 1k CZK, Kaufland to nastrelil na 2500 a vyprodal to behem 30 minut. U nas v Lidlu sem nasel akorat prazdnej kus regalu s cenovkou 999,-
    Tohle teda teoreticky muze byt kalkul u nich aby to mohli hodit pristi tejden do akce za 500,- a tvrdit jak je na tom skoro 70% sleva :)
    Ty lidi co to tam resi proste maximalizuji zisky jak se da.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: To, že se cena může dramaticky měnit chápu u starších edic, ale ne u aktuálních :D Jako je to hodně úlet. Já právě bydlim u Tábora a tady se prostě MtG sehnat nikde nedaj, ale kaufland tu máme, tak jsem se mrknul na stránky a tam na mě vyskočilo tohle, tak jsem z toho malinko v šoku :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: u mtg produktu se muze cena v case dramaticky menit, ale tohle vypada na ulet kuflandu viz https://www.najada.games/produkt/magic-the-gatheringfinal-fantasy-starter-kit-2GO42G?
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Neco mi unika nebo se v kauflandu totalne zblaznili? Tohle jsem nedavno kupoval za 359,- :O
    https://www.kaufland.cz/product/528154642/?search_value=magic%20the%20gathering
    YETTY
    YETTY --- ---
    Jedu pracovně na měsíc do Trenčína. Nevíte náhodou někdo jestli tam existuje nějaká komunita? Já jestli si mám zabalit i kartičky :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    NECRO_BUTCHER: what the fuck?:D tak to normálně slyším poprvé za tech 20 let hrani, no clovek se furt učí:)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    HEERO: joo.. .v magicku jsou totiž "permanent" a "permanent card" dva jiný výrazy se svýma specifikama :-)
    HEERO
    HEERO --- ---
    PLOMBDENTIST: aha, no mě zmátlo to, že například Shifting Woodland kopiruje permanenty z hrobu.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: jsem si říkal, že mne něco uniká... Ale upřímně poslední set mne dohnal k zamyšlení jestli takové MtG vůbec chci hrát :) tak už moc nechodím...
    BESH
    BESH --- ---
    HEERO: Tishana tam ma psany "for each creature you control". Crature karta v graveyardu je doslova jen karta a ne "creature you control". Aby se z karty stala creature, tak ji bud musis seslat za manu na battlefield, nebo vyhodnotit nejaky jiny efekt, ktery ji tam vrati.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    HEERO: protoze permanent je VZDY na stole https://mtg.fandom.com/wiki/Permanent
    HEERO
    HEERO --- ---
    Ok, diky za odpověď, ale jsem upřímně trochu prekvapenej, protože se tam nepise, že permanent musi byt na stole, podle jakyho pravidla to tedy je?
    V0IT
    V0IT --- ---
    RUNYAR: bohužel ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam