• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    T_RAVEN: vytriggeruje to, vsechny prichazejici potvory z baliku se vidi navzajem
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    a jeste jedna otazka 😇 kdyz je soucastci vetsiho baliku ceratures ktery se vraci z hrobu tak uz se to triggeruje, nebo musi byt predtim na battlefield?
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    SHPEK: 🤦‍♂️ silly me
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    T_RAVEN: Je tam other creatures, takze na sebe neplati.
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    poradili byste mi prosim jak je to s pravidly u twilight diviner - kdyz se vraci z hrobu, plati to i na ni?

Twilight Diviner MTG - Lorwyn Eclipsed #122 (English) | Magic: The Gathering
    https://gatherer.wizards.com/ECL/en-us/122/twilight-diviner
    FORACE
    FORACE --- ---
    FORACE: dneska jen jeden rychlej draft po praci. 7:0 s Kocicakama ! Posledni match proti brutalnimu elf decku, kde na me vytahl 3 lordy, znicil boros gianta, ale stejne to proslo.

FORACE
    FORACE --- ---
    KUTAS: je to super, moc me to bavi. Po dlouhy dobe jsem zapnul arenu (vic jak po roce) a uz mam min 20 draftu za sebou. z toho min 6 s trofeji 7:x (2x elf, 2x merfolk, 1x elementalove a 1x 5C vidid). Ale jedu BO1, i tak se ty hry casto protahnou do poslednich par karet. A pick two sem vubec nezkousel, a rovnou sel na ranked drafty.

Je to dost tezky draftovat, neprijde mi to ze by to bylo jen o bomba rares, spis sesbirat synergickej archetyp/tribal, doplnit changelingy a mit k tomu dost removalu/nebo rares.

Ale je tam par rares, ktery sou uplne brutalni - BG a UR command, cervenej drak, chronicles, mirrorform, oko a mozna neco dalsiho. Ale vetsinou i ty bomba rares musi mit nejakou synergii se zbytkem decku. Casto se mi stava kdyz uz mam naky takovy bomba rare, tak me to linkuje s hracema co maj to samy rare. Divny

Ale mel sem treba uplne dokonalej Goblin deck s hromadou rares a ucek, vsema tema blight/aristokrat nejlepsima kartama a dostal sem 0:3 a ani si neskrtnul... Ale taky sem uhral 7:1 s 5C Vivid smetim. (aktualne jsem Platinum 1, zacinal sem uplne dole)

btw vcera sem potkal LSV a porazil ho!
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    KUTAS: jo, akorát nasraný haha. Postavím dobrý deck. Chodí mne karty dobře, ale soupeř má vždycky v ruce ten pravý counter. Výsledek 0:3 ani jsem si neškrtl :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    KUTAS: 2 pick draft je docela madness, za tu cenu mě docela nebaví..

set se tváří jako tribal, ale stavět tribal je docela pain - schopnosti jsou rozházený hodně mimo tribal..

imho se to zdá jako synergická sada, ve skutečnosti je to imho fšak "prince" sada, kde vyhrávají "sick rares"

tahle sada na draft je bud brutálně skill demanding nebo prostě špatná..
    ----

to můj názor..
    lorwyn miluju, kithini byly můj první balík.. k tomhle setu jsem zatím lásku (v limited) nenašel..
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Nějaké dojmy z draftu Lorwyn?
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    hlásím draft token se slevičkou - do zítra..
    V0IT
    V0IT --- ---
    ROBIN_SNNS: tahle chyba by měla znamenat pouze nenačtení obrázku karty, které by jinak měly fungovat
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: tak jsem to včera zkoušel a ta abilita se i přes ten vykřičník provedla
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    další karta která nefunguje, přestože mana je k dispozici:

ASYD
    ASYD --- ---
    maj to ted naky rozbity
    mozna zacli vibekodovat jako u M$
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    SORBAK: právě že ne. A stalo se mi to v průběhu několika her.
    HEERO
    HEERO --- ---
    ROBIN_SNNS: toho jsem si všiml taky u Takenumy a Otawary…popravdě netuším co to je, u mě to bylo v Bwawlu
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROBIN_SNNS: nebylo na stole neco, co zakazovalo hrat karty za alternativni costy?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Věděli byste co se děje s historicem v aréně?
    Najednou mi přestaly fungovat dvě karty na zabíjení enchantmentů.
    Boseiju who endures - funkce channel přestala fungovat a na kartě svítí vykřičník
    a podobně se chová i Mythos of Nethroi, kde nejde zaplatit WG při sesílání, aby šel zabít enchantment. Sesílací cena je daná napevno na 2B

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam