• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HEEROMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Premodern je od vcerejska regulerni format na MTGO, uz ne jen testovaci Contraption.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    PLOMBDENTIST: Děkuji :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    SEKELLE: kartu lze zaplatit zelenou nebo cervenou manou, vzdy jen jednou z nich, ale je to multicolor spell
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Ahoj, jdu si pro radu. Po dlouhych letech se zase dostavam ke hrani mtg a potreboval bych poradit, kdyz mam kartu Guttural Response, tak platim zelenou i cervenou nebo jen jednu z tech barev?
    BESH
    BESH --- ---
    ACHERON: Je to jeden ze dvou in-lore setu za cely rok, takze asi bude trochu vetsi zajem. :)
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Hele o co jde s tim vyprodanym Llorwynem, to je fakt tak velkej zajem? Nebo se vykaslali na tisk, protoze to nejsou zelvy ninja?
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Goldy v MtGA ve slevě..
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    Jako bylo by s tím dost sraní, ale mohlo být to být zajímavé..
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Co spis draft?
    MISTRKAT
    MISTRKAT --- ---
    Neuděláme nějaký Nyxcon? Commander v Praze?
    WRATA
    WRATA --- ---
    RUNYAR: Kdyz shadowspear vypne hexproof tak je na te karte dal napsany jenom svetle sede jako ze je neaktivni
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    WRATA: postavil jsem deck nově a potkal jsem Shadowspear, jediné vysvětlení... ale nevím přesně, jestli to byla zrovna ta hra. Ale jestli by aktivoval abilitu shadowspearu soupeř viděl bych to na stacku ne? a to se určitě nestalo a moje karta měla hexaproof zobrazený, hádám že při aktivaci by měl zmizet. Pravdu máš, ale v tom, že bugy moc v aréně nejsou. Vždycky to bylo nakonec nepochopení nějakého mechanismu nebo karty. Každopádně mne zajímá vždycky.
    WRATA
    WRATA --- ---
    RUNYAR: Tak na to mam strane malo informaci. Nemel treba souper na boardu Nowhere to Run? Pripadne Shadowspear? Mohl to samo byt samozrejmne nejaky bug ale primarne bych hledal problem jinde
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    WRATA: neměl, proto jsem zahrál instant +3/3 a hexaproof jako counter na sealu která byla zacílená. No a proběhlo to. Občas v některých balících chráním věci hexaproovem.
    WRATA
    WRATA --- ---
    RUNYAR: Pokud mas hexproof ty jako hrac tak nejsi cilem. Cilem je tvuj permanent ktery velmi pravdepodobne hexproof nema.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Mám takový dotaz, proč mne hexaproof neochrání před Seal from Existence

MISON
    MISON --- ---
    HEERO: anojo, jsem slepej. diky
    HEERO
    HEERO --- ---
    MISON: muže je používat, to platí jen na artefakty, creatury a planeswalkery. Takže mu zcountrujes tu abilitu, ale klidně ji může zaplatit hned znovu.
    MISON
    MISON --- ---
    Soupeřovo kolo, inkeepers mu lezi na stole a zaplati level 2. Ja zahraju tidebindera a efekt zrusim. Moje otazka je, zda vsechny vlastnosti toho enchantmentu souper nemuze pouzivat dokud je tidebinder ve hre?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam