• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KINGFISHERRed hot chili peppers - pleasure spiked with pain ... it's my aeroplane !
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ZDN58: Absolutně s Tebou souhlasim.

I přes to, že je to jeden velkej heroinovej jam, tak je to deska, na který se toho stane pro mě hrozně moc. Taky je t asi tim, že jsem ji slyšel jako první, ale nemá to chybu. Tahle deska je pro mne, jako fanouška asi stěžejní. Fruscianteho moc rád nemam, Blod sugar je ještě ok... ale to je tak všechno. Po One hot (nepočítám nějaký ty best ofka mezi tim, či co to tam bylo) jsem se zhrozil z Californicationu, po Californicationu jsem se zhrozil z By the Way a rád se vracel k Cali a Blod sugar a říkal jsem si, tak už si daj pokoj a Stadium bude zase nářez jako na Bloodu (ještě všude ty samochvástačský články, jakej to bude comeback). Jaké zklamání, když jsem si to poslechl. Kdyby Udělali výběr z toho dvojcéda nic by se nestalo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: ja myslim ze to byl docela vysmech, vic lidi si z nich takhle delalo prdel :)
    MAN25
    MAN25 --- ---
    ALESH: a ja cekal nejakou fotku pochybneho charakteru :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=YRp3enZ4LMc

zejimalo by me, jestli to v 1:35 je vysmech nebo pocta guns n roses .)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    ZDN58: Souhlasím. Navarro hraje peklo. Vždycky, když poslouchám Jane´s Addiction, tak žasnu nad jeho uměním...
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: me se na tom songu nelibi zpev, ale miluju ten rif a intro ..hlavne v live verzich:)

ale jinak je pravda ze ty novy desky uz nejsou tak dobry..ale tak uz to bejva. Ze stadium arcadum jsem byl chvilku nadsenej, ale ted uz po tom ani nevdzechnu (i kdyz dani california se mi nelibila hned :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ALESH: twe tak to je moc.. fuj.. ty zuby, strupy. bleh
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ALESH: me se treba strasne libi jak hral na BSSM - ve funky monks je i videt jak si tam proste prisel s cigarkem a na prvni pokus ty veci nahral :)) ja ho spis vnimam jako cloveka co ma vynikajici napady nez jako kytaristu - stejne jako treba Keitha Richardse (taky neni "precizni", ale umi napsat skvely veci). zrovna can't stop by se mi libilo s navarrovskejma oktavama :) ale jinak ten song nemam rad.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ZDN58: ja mam radsi johna..neni tak precizni, ale to se mi na nem prave libi :) Nedokazu si treba predtavit, jak bych navarra zahral can't stop.
    Kdyz poslucham jak hraje, tak mam pocit, ze hudbu citime stjene...akorat on je mnohem talentovanejsi :)
    ZDN58
    ZDN58 --- ---
    ad one hot minute: vsecko co vydali po tom uz je imho tak trochu revival toho jak hrali driv (meli by zase zacit smazit ;)). zrovna one hot minute mam nejradsi spolu s mother's milk, mozna taky proto ze jsem ho slysel jako prvni a mimo jine taky kvuli perfetkni kytarovy praci od Davea. hrozna skoda ze se k tomu nechtej vratit. rozhodne mam jako kytaristu radsi Navarra nez Johna, John zas pise supr pisnicky.
    ALESH
    ALESH --- ---
    nehcapu jak se z toho dokazal vyhrabat:

http://www.youtube.com/watch?v=J5yhUy87plI
    ALESH
    ALESH --- ---
    "Cítím to tak, že každá skladba existuje dřív, než náš první nápad - právě s ním teprve sestupuje do naší dimenze. Její tvary, barvy a útržky byly v dimenzi, kde není nic jako čas. Dát všemu formu a předvést to lidem, znamená, že druhý vesmír povyroste a stane se větším."
    ALESH
    ALESH --- ---
    Součástí popkultury je především můj obraz. Věřím, že to vlastně nejsem já. Tak například - já znám Anthonyho Kiedise jako člověka. Když potkám holku, která celé dny myslí na Anthonyho Kiedise a zas jen na Anthonyho Kiedise, můžu si být jistý, že má svého Anthonyho, který je pro ní skutečný a znamená pro ni tolik, co Anthony znamená pro mě. Ale kdybychom se o něm spolu bavili, nenašli bychom spojitost mezi tím, koho znám já a mezi tím, koho zná ona. Myslím, že Anthony, kterého znám já i Anthony, kterého zná ona, jsou si rovni, i když spolu ve skutečnosti nemají nic společného! Pokud jste součástí popkultury, existujete souběžně nejmíň tisíckrát. Skládáte se z různých mediálních obrazů. Jedna osoba je na mnoha místech. Když se nechám vyfotit dvěma foťáky, budu existovat dvakrát.
    -John Frusciante-
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ten Anthony nazivo, to je fakt hruza. Pokazdy kdyz poslucham nejaky zivy nahravky, mu drzim palce. " Anthony, to zvladnes, nebude to falesne!" A pokazdy je :)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    tak nirvana + flea je ulet:)))
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    mash recht:)))
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    CRAZYHBO: Flea je dycky mocný...
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    no to byl nejwetsi mazec f chorzowe..gdy na konci konciku(anthony byl uz trosku k.o.)..tag si daly solicko a flea na trubku byl mocnej:)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ?? :-O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam