• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    DREAMCASTER: jo tak proto se ptas? :DD
    si uvar nakou ceskou kulinarskou vychytavku ne? :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    PROMETHEA: no ty jo kebabu us mam plny zuby...:) druhej tejden ve Wolfsburku a ted us vsechno jen ne kebab:)....
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ja jsem se jenom doslechla, ze kebab byl vynalezenej v nemecku
    a jinak k tem specialitam..to se asi lisi kraj od kraje
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    nadhodne nekdo jestli znate naky nemecky kulinarsky vychytavky?....sim sim...:)
    KEJLA
    KEJLA --- ---
    DREAMCASTER: presne ta nemecka dechnoteka s paricim cernochem ve prostred salu :-)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    KEJLA: no ty voe... zvlaste v baru kde celou nco vic nes nahlas hraje bavorsky DEchno!.)
    KEJLA
    KEJLA --- ---
    neni nad nocni zivot wolfsburgu :-)
    REONA
    REONA --- ---
    PROMETHEA: Já bydlela mimo Frankfurt u příbuzných, takže noční život ne - e :)
    Ale by tam Museum Ufer Fest - něco jako muzejní noc, ale celý víkend a to jsem fakt běhala x hodin po galeriích a muzeích a bylo to úžasné...
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    REONA:
    DREAMCASTER: no rozhodne...vsechny nemce co jsem potkala muzu jen chvalit :)
    jinak jsem byla nedavno na pet dni taky ve frankfurtu...super mesto, co?
    jenom jsme prijeli v sobotu a byli uz jsme dost utahani, tak jsme se nedostali do zadnyho klubiku - chteli jsme jit na roberta johnsona..ale pak jsme se nahodou odpoledne dostali do cocoon clubu =)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    podobny nazor mam taky nemci jsou strasne fajn lidi... aspon ty co jsem mel tu cest poznat...!
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem strávila dva měsíce na praxi ve Frankfurtu a také jsem naprosto změnila názor na Němce.
    Nejvíce zkušeností jsem samozřejmě získala s kolegy a to byli neuvěřitelně milí lidé, přestože měli své práce až až a já pro ně byla často jen zátěž - hlavně ze začátku.

Jinak po okolí a tak jsem toho moc nenavýletila, protože jsem byla celé dny v práci a o víkendech jsem byla ráda, že můžu odpočívat, maximálně zajít na houby do lesa (akorát tam v té době ještě nerostly a jednou jsem se ztratila :)
    DEE_MIAW
    DEE_MIAW --- ---
    jéé,já byla loni na opačným konci německa...bádensku-württembersku :) kousek od karlsruhe...bylo to fajn :) lidi byli milí,někteří se se mnou dokonce bavili i o ne moc slavné německé miulosti,což mě hodně zajímalo,jejich pohled na věc...
    akorát mě trošku překvapilo,že i tolik let od revoluce a od té izolace mi ukazovali,jak se používá sprcha :D
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Jinak Klubova politika =" Anarchizmus" pokud ale nekdo bude nadavat mazu to...
    tema neni nejak specifikovano klidne muzete odbyhat od tematu meze s nekladou.. OT nexistuje!:)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Ja ted jsem pracovne ve Wolfsburku a chtel bych se zeptat zda li ma nekdo nejake informace co je dobre v okoli vydet atd... dekuji..
    Jinak v centru muzu ppripade doprucit par hspod a par veci co urcite stoji za videni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam