• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DREAMCASTERNěmecko
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    hodne aut je ted ovlajkovanejch, coz je celkem normal, ale vtipny sou ti, co maji zda se krizi identity, zijou tady, ale jsou to treba polaci, tak maji jednu vlajku nemeckou jednu polskou.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ja sem si jen vsim, ze zacaly kontroly, asi kvuli ozralejm fanouskum
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Fenomen sedesatiletejch dedku, co maj namastrovanej fotbalek je asi ciste nemecka zalezitost, tohle jsem v CR fakt nevidel. Kamarad, co jezdi do Deutschlandu na turnaje mi vypravel o nejakym legendarnim duchodcovi tak 80 let, tresou se mu ruce, sotva stoji, ale vsechny porazi. Co se v mladi naucis...
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    LOSTINSPACE: Dneska nas na fotbalkovym (Kicker) turnaji IT firem ve Wolfsburgu rozsekal tym Lost in Space, kterej se zaroven stal vitezem turnaje. Nevis o tom neco, panacku ? :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ne promin, nevedel sem co vsechno delas a smekam pred tebou klobouk
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: to nejhorsi co sem ji mohl udelat, nema ze me ani korunu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: problemy se maji resit u korenu a koren je vlada, nejaky kaceni lesu uz je jen projev te vlady. uvazovanim se u stromu proto ten problem nevyresis, mozna jen na chvili zastavis jeden ze symptomu.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    vubec te nelituju, kdyby si svoje zlobeni vuci estabilismentu radsi vyuzil nejakym smysluplnym zpusobem. treba vyhodit do luftu parlament, kdyz tam bude cela vlada by nasi zemi urcite prospelo vic nez se privazovat ke stromum.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    a jak vis co v tom je, kdyz si si to neprebral, treba te pustil z udicky ?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    AYOS: pokud to doruci do datovky, tak je jedno jestli si to prectes nebo ne, proste je to doruceny, ale to funguje i pro postu. doruceni fixci
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    na tohle mam nastesti datovou schranku
    JENNE
    JENNE --- ---
    AYOS: dostanes dokonce papirek s cislem, muzes pres net sledovat stav zasilky... jinak na deutschepost.de je vsechno info, vcetne pocitadla postovneho..
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    AYOS: obalka se popisuje stejne jako v cesku (nevim, jestli je vylozene nutny tam psat odesilatele), listecek jsem vypisovat nemusel, proste jsem na poste u prepazky rekl, ze to chci poslat do Cech mit Einschreiben a oni se bez dalsich otazek postarali o zbytek
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    AYOS: posles to mit Einschreiben
    DAN0
    DAN0 --- ---
    Ahojte, od 1.7. do 21.7. idem do Bonnu a potreboval by som nejake lacne ubytko, nemate nahodou nejake tipy?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tip na vylet...mozna nejsem prvni ale doporucuji Cochem a tak vubec kolem reky Mosel...krasny prodlouzeny vikend...
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    LOSTINSPACE: Ptal jsem se domorodcu a doporucovany jsou ty proflakly Prerow, Rügen(Rujana), pak Laboe a v Lübecker Bucht (ne buchta, ale zaliv :-o)
    je Timmendorfer Strand. Na polsky strane Swinoujscie (hodne party/akci, ale preturistovano), Miedzyzdroje, Dziwnow, Kolobrzeg.
    SMETI
    SMETI --- ---
    kdybyste mel nekdo zajem o spolujizdu tak davam pravidelne trasu praha - bremy (pres magdeburg
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    LOSTINSPACE: My jsme jezdívali s našima vždycky do východního Německa k Baltu, vždycky to tam bylo super, a podle známejch je to tam super stále - na Rujaně (Rügen) nebo na polostrově Darss jsou výtečný pláže a třeba konkrétně u Prerowa se daj najít místečka, který jsou docela neobydlený. Balt není tak teplej jako třeba středomoří, ale v létě se tam taky samozřejmě koupat výtečně dá. Co může bejt akorát pro někoho opruz je, že je tam často hodně medůz. Ne těch pálivejch, ale takovejch těch širokejch kloboukovejch - nejde o zdravotní riziko, ale prostě občas jich tam sou fakt tisíce - třebas jedna vedle druhý na ploše velký jako fotbalový hřiště. Když to čééku nevadí, tak OK; když jo, tak holt musí zavřít oči a rychle ten sliz proběhnout nebo prokraulovat ;-D

KNOCKIN'/ON HEAVEN'S DOOR
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    DLOUHA_POTVORA: AYOS: To je takovej starej zvyk. Na konci e-mailu jsem vždycky psával nějakej stále stejnej pozdrav nebo heslo nebo zvolání, který jsem tak jednou za pár let vyměnil, a za lomítkem jsem měl vždycky podpis /RB. Postupem času, když se objevily první guestbooky a fóra, jsem to začal psát i do jednotlivejch příspěvků a zase o pár let pozdějc mě už přestalo bavit psát jenom agitační výkřiky do tmy, tak jsem tam místo toho začal psát nějakej drobnej ironickej fóreček nebo volnou asociaci na text toho konkrétního příspěvku.

Vim, že některý lidi to baví číst, nebo na to dokonce reagovat vlastníma verzema, a mě zase baví, že to je taková moje každodenní mantra. A je-li libo, můžu se pro dnešek pro zajímavost rozloučit mym prvnim podpisem, kterej jsem jel celou druhou půlku devadesátek ;-D

RAVE 4EVER/RB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam