• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEJ222Hollarka
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    :)))
    VERNY
    VERNY --- ---
    no vida uz se zase smeju :-)))))
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    jesis)))
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    stara parta...
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    VERNY
    VERNY --- ---
    jo a co nejaky dalsi fotky_nejsou???celkem mi tu c=v izolaci zvedaji naladu :-)
    VERNY
    VERNY --- ---
    ale nebude to zas tak dlouho_ze te josefu jeste neotravoval_sem docela zvedav kolich jich bude_ach jak sem hravy
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    MISSTY: momentálně ano
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    :DD
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    tak to nejsi z hollarky))))))
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    MISSTY: já:)
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    je jeste nekdo kdo by to nedostal tak trikrat minimalne?))
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    Pěkný den,

dovolte mi tímto e-mailem Vás pozvat k spoluúčasti na mém ateliérovém semestrálním úkolu na téma Počítačová hra na jakýkoli způsob a téma (Jsem studentem prvního ročníku VŠUP, obor Grafický design a nová média)

Záměrem hry je aktivní zapojení lidi do mého projektu, jak tímto anonymním počátečním e-mailem, tak závěrečným setkáním nad společným celkem.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Má hra spočívá v tom, že každý, kdo obdrží tento e-mail a bude mít chuť se zúčastnit, vymyslí jakékoli sousloví o dvou slovech (např. velké auto, kybernetický papež, otylý sportovec...), které se stane mou předlohou k vytvoření hromadné grafické koláže, jež bude mnou výtvarně zpracována z Vašich slovních námětů. Každé sousloví, které na e-mail obdržím, se stane součástí koláže. Její velikost bude dána počtem zúčastněných (těch bude libovolné množství dle obdržených e-mailů, to záleží jen na Vás). Mou výslednou koláž bych rád prezentoval formou vernisáže společně se seznamem zúčastněných a jejich námětů. Při odhalení finální práce bude mít každý možnost přijít, najít a zjistit jakým způsobem jsem jeho dvě slova pojal a jakou souvislost mají s celou koláží.

Součástí akce je tipovací soutěž o nepřesnější tip počtu zúčastněných e-mailů v průběhu 14-ti přijímacích dnů. 5-ti nejlépe tipujícím bude dle pořadí věnována největší důležitost a velikost jejich sousloví vůči celé koláži.

Každý může poslat pouze jeden e-mail. Vulgární a rasistická sousloví nebudou akceptovány.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prosím, odešlete Váš e-mail s Vaším souslovím a Vaším jménem zpět na adresu e-hra@email.cz

Vzor: Plechový bubínek - Jan Novák 456 - (Váš tip zúčastněných e-mailů)

První e-maily byly rozeslány 1.dubna, ukončení příjmu je v pondělí 14.dubna ve 24:00. Akce přijmu e-mailů je tedy 14 dní.

Doba realizace projektu mi zabere odhadem něco přes měsíc.

Každý účastník projektu bude na akt odhalení koláže včas pozván formou e-mailu.

!!! Rozešlete, prosím, tento e-mail dál dalším lidem, kteří by se také rádi zúčastnili tohoto pokusu !!!

Děkuji za Váš čas a těším se na Vaše nápady!

S pozdravem

Josef Lepša

josef.lepsa@tiscali.cz
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    ale hazejte tipy!!!
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    SMERIES: tam sem nikdy nebyl...
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    to jo no....a co naka obycejna knajpa...bo, co treba bordo....je to taky zajimavej prostor...a neni to tam az tak velky
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    jo letos tam byl maturitak hollarky a bylo to docela fajn..jenze na nasem mejdanu tolik lidi myslim nebude a je to tam fakt drahy
    VERNY
    VERNY --- ---
    ja si teda myslim ze myslel spis v galerii_a tam je to na party dost dobry_po vernisazi umprumky tam byla ve sklepe afterparty_vsude po zemi bylo tak 20 cm polistyrenovejch kulicek no a zabava to byla docela velka_dj byl booooooooozi_:-)
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    a taky nas moc v rocniku neni zejo takze to to bude asi mensi mejdan bych rek
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    ty jo to nevim..ja sice propiju klidne i vic..ale to by muselo bejt 60 krat ja..a naviuc ten manes se mi moc nelibi zrovna na tuhle prilezitost..a beer tam je asi za 35.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam