• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEJ222Hollarka
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    MATEJ222: jde hlavne o to, ze jsem studovala osm let gympl, takze nemam zadnou stredni umeleckou skolu...v tercii jsem zacala uvazovat o tom, ze na vytvarnou skolu prestoupim, ale nakonec z toho seslo, abych po oktave zjistila, ze gympl byl jeden veliky omyl meho zivota..
    uprimne si myslim, ze na AVU nemam, ale hollarka me zaujala..nevim cim presne, nedokazu to definovat, ale ta ksola me zajima...
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    WASSABI: zalezi na tom, co od toho cekas, co chces a na jake jsou urovni tvoje dovednosti, vejska to neni ale naucit se tam muzes (a nemusis) spoustu veci..

atmosfera na Hollarce je fajn..ja studia na VOŠ rozhodne nelituju.
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    WASSABI: mno tak zalezi taky na tom..s jakejma si ve tride lidma....ale vetsinou jsou tam vsichni v pohode:))

A myslim ze se tam clovek nenudi....a vubec...na to nejde odpovedet...to si musis zkusit sama
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    cau
    chtela sem se zeptat, jaka je ta vase skola..hlavne vos..ma cenu to vubec studovat? jaka je tam atmosfera, jak huste jsou prijimacky apod..:) DIK! :)
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    čau hele nevitě někdo o nějakym bydleni, nejlepe garsonka nebo ( 1+kk ) tak do 7000,- + poplatky... pro pár...

když tak pošta.!! spěchá
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    ZÍTRA !!!!!!!! A SOBOTA......
    http://procne.rajce.idnes.cz/04/
    MONCHICHI
    MONCHICHI --- ---
    jej zlatá horalka, hned bych se poňahňala v hlíničce, zvláště pod dohledem pana Klasa... dělají se mi chutě... a co mladí/staří animátoři? co jejich tvorba? je jak by řekla Bradáčová mohutná? Bude se zas v Aeru čím bavit?;-)
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    a řikejte jaky matte temata na ABSOLUTORIA ?! :D
    CONTENIDONETO
    CONTENIDONETO --- ---
    DISTINGO: hehe
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    CONTENIDONETO: neee to jen koštálová vodběhla zas na cigáárO :D
    CONTENIDONETO
    CONTENIDONETO --- ---
    koukám na prostřední fotce vzniká celkem velká stylizace busty přeměňující se do mísy.-D
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    DISTINGO: a nebo klas..vit
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    tak at si sedne někdo z vás ne?! ;)
    SMERIES:
    SMERIES
    SMERIES --- ---
    DISTINGO: tyjo vy ste meli zivej model jo? to mi budem modelovat jenom podle bbusty
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    a eště něco z modejlovaní....

MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    DISTINGO: a jo))
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    jo!a.. přijdte to sem zaplnit :D
    DISTINGO
    DISTINGO --- ---
    MATEJ222: dit je to na rohu, pak vidiš vjezd do nemocnice a pak trochu po prave straně ten minipark a vedle něj naftař...;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam