Já si myslím že všechno co se moc hrotí je špatný.Ale radši pravoslavný neš křestanství jako takový jelikoš to je fakt tak tupí aš to bolí.Nejlépe to vyřešili v japonSku a jejich či.Každej ať se stará sám vo sebe a nikdy nezapomínat na to že máme dobrou a špatnou stránku.Jing a Jang.Člověk se je musí naučit ovládat obě dvě jinak schoří jak papír.Mě to vysvětlil Jah a Shiwa takže sem rastafara.Jelikoš jejich dítětem je naše planeta Gaja.Neplést s gejema.A ta je dobrá i špatná.A aš si to všichni uvědomí tak bude nejvíce pohoda.Jedinej průser je se domluvit jak bošstva nazívati ale průser je je že to v co člověk upřímě věří tak je.Takže i Alah existuje.Lidi by si podle mého názoru neměli zabírat území a myšlenkový pochody jinak nás bozy hodí do vody:-)Nejlepší to bylo na začátku kdisi dávno před Faraonama.To měl každej klan svého baha nebo bůžky.A jeli si pohodu.Hindu a Budhizmus jsou taky v pohodě.To člověku vysvětlí že by měl věřit v vyšší sílu.Jsou bohové jak zlí tak dobrý.Dobrý mají posly anděly a zlí zase demony.Je jen na nás koho budem poslouchat.Já to řežu na půl.Jelikoš mi hodně záleží na osobním prospěchu ale neberu to jako socky (Křestani)Jelikoš ty berou aberou a na hlavu si tak sami serou.Ale zase to nebudu rozhazovat jako Budhsti.Já říkám dávát bližním svím ale kolik jich máš ty to já nevím.Já to budu dávat svímu systemu a kapelce,rodině a to jsou ty nejblišší přece.A na zbytek já kašlu ať si každej vykope svou zlatou kašnu.