• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HLOHŘemeslo a řemeslníci
    Kde shánět dobré řemeslníky, jak se žije lidem co se živí rukama, ukázky řemeslné tvorby, doporučení, rady, postřehy, fotky......
    rozbalit záhlaví
    KACZER
    KACZER --- ---
    AHoj ahoj... dával sem inzerát, ale zkusím to i tady.. Díky moc :)

SHÁNÍM výrobu reklamní cedule nad nůžkový stan - v podstatě kopii cedule (viz níže odkazy), včetně podsvícení, jen s tím rozdílem, že bych potřeboval vyměnitelnou reklamní ceduli...Podsvícení LED RGBW s IP ochranou, pro venkovní deštivé použití, Zároveň to bude třeba nějak přikotvit ke stanu, aby to neodfouklo... napadlo mě, že by se to dalo jen na hranolech vynést do výšky (cca 3m výška) a ty přikotvit mnoha suchýma zipama k nohám stanu, které jsou kotvené. Potřeboval bych si to celé vyzvednout ve středu 25.6.Na nákup materiálu budu potřebovat daň doklady abych si odepsal DPH. Praha.

https://www.winelovers.cz/wp-content/uploads/2023/12/MobilniBar-Dia-de-los-Muertos-22-600x338.jpeg.webphttps://www.winelovers.cz/trucky-a-bary/dreveny-mobilni-bar/#intro

Děkuji moc!
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    DRAGON: mam stejnou zkusenost...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Chtěl bych jen varovat před id DONSIALINA, nespolehlivej člověk. Něco slíbí a několikrát se na vás vykašle, nezvedá telefony, radši si s tim lhářem nic nedomlouvejte, budete akorát zklamaný.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Shanim elektrikare na provereni verneho odberu v byte. Potrebuju nekoho s papirama, aby pripadne mohl vypsat nejaky protokol pro policii atp. Muzete doporucit nekoho z Prahy?
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ahoj, sháním elektrikáře na opravu/y drobných spotřebičů (aktuálně výměna šňůry se spínačem u malého svítidla atp.) detaily případně pošta. za jakékoli tipy/zkušenosti/nabídky (včetně orientační cenové, ideálně) předem díky moc!
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj, hledam remeslnika/firmu, ktera by v okoli Boskovic, nebo tak hodku od Olmiku/Brna byla schopna mi v srpnu udelat koupelnu v novostavbe rodinneho domku.
    Díky :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    cau, jdu se zeptat, jaka je cca bezna cena za vymalovani pokoje kde steny a strop delaji nejkaych 60m2? prace i material.

oskrabany uz to je, takze rovnou na stuk, dva natery.
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Ahoj, sháním truhláře na stavbu reproboxů. Celkem jednoduchá konstrukce. Více info SZ. Praha. Díky
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zdar, hledam firmu/remeslnika co by zvladli opravu steny (spis docasnou nez na veky) v koupelne okaloveho domu Praha 10. Je tam prohnila deska vnitrni steny. Asi to necim zafixovat, prekryt novou deskou a oblozit/natrit. Dik za pripadny tip.
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Jsou věci, na které si netroufám, případně nemám bumážku…
    To se týká i elektroinstalace - potřeboval bych tedy tip na někoho v Praze, kdo by se přišel mrknout na chaos v pojistkové skříni a potvrdil(a) mi, zda tam je možné zapojit třífázový přívod (prý ano), ideálně i s následnou montáží, až vyřídím papíry.

Zn.: Přetížený 1*16A jistič
    DONSIALINA
    DONSIALINA --- ---
    Ahoj, urgentně sháním instalatéra, nebo spíš instalatéry potažmo lidi co se rádi učí nové věci, jsou progresivní a maji aspoň nějaké zkušenosti ve stavebnictví. Jedná se o montáže ZTI a vytápění v nových RD na okrajích Prahy. Bližší info na 731892429, případně tady ve zprávách.
    Díky O.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Neni tu nekdo, kdo se venuje praci s kuzi? Mam tu obrazek s par (imho nijak slozitymi) naramky, ale jednak se nevyznam v materialech (nicmene myslim, ze pro cloveka, co se praci s kuzi venuje, by znamenaly material, co potrebuju, proste odrezky), jednak by se mi hodil pristup k nejakym nastrojum - zarezavac hran, lestici pasta nebo co to je, nejake derovace.. Neni tu nekdo, kdo by mi s tim mohl pomoct?
    (naramky musim udelat sama)
    DEB
    DEB --- ---
    Ahoj, pred rokem dvouma mi tu jiste id vyrobilo kovove kotvy k upevnění fotbalku. Bohuzel nedokazu vyhledat kdo to byl, jestli se v tom dotycny pozna, prosim o kontakt. Dekuji
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ahoj, hledam elektrikare z Prahy 2 (Vinohrady) na obcasne opravy pro nas bytovy dum. Pripadne budu rad za tipy. Diky.
    KURTZ
    KURTZ --- ---
    Ahoj, hledam nekoho, kdo by mi poradil s plynovym kotlem DUA plus. Rozvistila se na nem kontrolka servisu. Dle vseho tam poklesl tlak a jeho asi treba doplnit. Predem diky za rady
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj, doporucite nekoho, kdo umi se sadrokartonem? Zrusit jedny dvere a zadelat po mich diru. V jinem miste udelat nobou diru na dvoukřídlé dvere a ty osadit?
    Brno/Blansko.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    ZOOEY: Nedávno se řešilo v FOTKY bytecku a domu - jak to u vas vypada? pochubte se & inspirujte! - interier & design, tak se tam můžeš podívat.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    COMODOR_FALKON: shanim doporuceni na calounika, diky)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    ZOOEY: Doporučení nemám, ale jestli to nemá moc záhybů, tak to zvládneš DIY, z nástrojů je třeba většinou jen sponkovačka.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    ahoj, tak jeste sem :) nemate nekdo aktualni doporuceni na calounika na precalouneni starsiho kresilka, praha. (pripadne drobna oprava k tomu (povrchove skrabnuti), ne starozitnost, idealne s rozumnym pomerem cena/vykon. za doporuceni predem diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam