Ahoj, poridil sem si chamika, je mu kolem cca. roku sem jeho adoptivni rodic:) Kluk kouli ocima jak das, pije z misky, cvrcky zere o sto sest a k tomu listy salatu, kazdopadne je vystrasenej jako blazen. Vzdy kdyz vlezu do pokoje kde ho mam, tak utika do rohu, a kreje se.je mi jasny ze si musi zvyknou na prostredi a ten prevoz asi taky nic moc.(je tu 5 dni). Tak dnes sem ho otestova pri krmeni, cvrcky do mensi zavarovacky a jen tak mu je ukazat na kraji terarka a normalne si pro ne dosel a strilel pekne jazykem do flasky a vytahaval si je, falsku sem drzel rukou. (asi 5 vetsich cvrku). uvidime casem jestli si troufne na ruku, pevne v to doufam. Kazdopadne co me desi je zakrivena prilba a je takova jakoby nahore bila, kdyby si ji nekde odrel a mel tam jizvu. I kdyz nevim zase jestli to neni od svlekani kuze, jeste na sobe ma par supinek po tele. Bojim se aby nebyl nejak vazne nemocnej. Co sem se docet, muze to bejt nedostatkem vitaminu, nebo taky uz od mala zakriveno a nemusi to nic bejt. Klouby natekly nejsou, huba v pohode tak netusim. Majitel mu daval cvrky baleny ve vapniku(presny zdroj neznam) pro jistotu zabehnu pro Reptivite a novou UVB zarovku/zarivku. Teplo tam ma kolem 27° cca v pulce terarka. Zbarveni hlavne zelena, s hnedejma pruhama atd.(dle literatury nasranej chamik) Chci se zeptat jak casto obalujete cvrcky ve vitaminech, jaky pouzivate, a co s tou hlavou.? Behem zitrka bych moh nafotit. Dik zatim