• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEpoweryoga
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    Holky co takhle nejaka hudba, na co doma (popripade na svych hodinach) cvicite? nejake odkazy pls?
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    objevila sem docela fajn eshop, kde maj levny podlozky na jogu, takze pokud byste si nekdo treba chtel poridit fitham.cz
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: jo s činkama říkáš..:-)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    PETRONELA: čchi-kung je starobylé čínské cvičení, v překladu to znamená "práce s čchi (qi)", tedy "energií"...čchinkung bude tedy nejspíš práce s čchinkama...;)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: co to je čchinkung??
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    přijďte se někdy v úterý od sedmi večer podívat na žižkov do malý tělocvičny základky v jeseniový...dělám tam právě hodiny powerjógy plus do toho zařazuju prvky z čchikungu a na závěr dáváme půlhoďky čchikung jako takovej...
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    _B2SPIRIT_: no treba ta yogajoga tam predvicuje holcina a chlapu tam je tak pul na pul..je to v balbinove a nebo na cehaci..

a k totazu duchovno: pro me to znamena, ze si jdu zascvicit, ale nevyznavam zadnou hlubsi filozofii, je to prostredek k urcite vyrovnanocti, nikoliv prisny zivotni styl..
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    KATIA: jako je to dynamictejsi druh jogy, ale oproti powerjoze co sem cvivila mi to neprislo tak uspechany, honem honem vystridat co nejvice poloh...ale spis se opakuje sestava..prijde mi teda narocnejsi silove i na dychani, ale je to presne jak rikas plynulejsi..coz me vehovuje..u ty kubrychtovy sem este nebyla..zkusim..
    KATIA
    KATIA --- ---
    _B2SPIRIT_: vsude, ne? ;-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    _B2SPIRIT_: neprovokuj:-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    PETRONELA: ja jsem chodila k helene kubrychtovy a byla jsem dost spokojena. ted to tam ale mam dost z ruky, takze chodim bud do energy studia (s slevou v ramci bonusu programu ceske sporitelny to vychazi finance prijatelne ;-) a nebo u nas v podebradech (za 40 na hodinu - ale tam cvicitelka mi tolik nevyhovuje...

neni nahodou vinyasa spis dynamictejsi? ja si myslim, ze jsem ji cvicila jednou trochu omylem (zaskok za lektora) a byla jsem nadsena - plynulejsi, rychlejsi vymena, moc mi to vyhovovalo....
    http://www.bmsa.cz/powerjoga/index.php?id=clanek-vinyasa-flow-powerjoga
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    Poweryoga je prave dobra v tom, ze si tam kazdej najde to svoje. Kdo to chce i duchovne procitit tak si to duchovno tam najde, kdo se chce jen protahnout bez nejakejch hlubsich teorii tak taky muze...to se mi na tom libi.
    LIMEA
    LIMEA --- ---
    PETRONELA: My sme cvicili na hudbu od Sarah Brightman to se mi moc libilo ale asi to neni typicky na power yogu. Tady sem nasla nejaky CDa s hudbou primo na poweryogu: http://www.ert.cz/bmsa/index.php?katID=34
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    SMAGUE: btw jako pomalu si zacinm uvedomovat rozdil a je pravda, ze kdyz nekdo tu powerjogu prehani a strida spoutu cviku hodne rychle za sebou tak me to nebavi..mam radsi neco pomalejsiho, kde se v klidu protahnu, porcitim pozici..ale moje duchovno to zas moc nezasahuje:-)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    ANGELINE: no prave jako resit nejaky knizky o joze me fakt nebavi..
    SMAGUE: ja chodim prave do ty yogajoga a super, moc spokojena..hodiny tam ani nejsou moc drahy a ted sem objevila vinyjasa (nevim jak se to pise) flow joga, coz je trochu pomalejsi nez powerjoga, ale prijde mi ze vic narocny..a navic mi mimradne sedla ta cvicitelka..

vite co bych ale rada? nejakou muziku, nekdy bych si treba trochu zacvicila doma, ale nema nejak na co. Nejake napady??
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    takže přátelé, chodíte někam pravidelně cvičit?
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    tyjo, to je supr nápad tenhle klub - v yoga se totiž řeší jen nějaké vyšší sféry hluboké meditace nohy za krkem a hladovky, no nejsem blázen:)
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    yogajoga mi něco řiká, ale nikdy jsem tam osobně nebyla, jonash netušim vůbec...
    SMAGUE
    SMAGUE --- ---
    no jo, ale zkus na joze řešit powerjógu...a seš kontra...;)
    PETRONELA
    PETRONELA --- ---
    Teda, tohle auditko sem chtela zalozit a nekdo me dokazal na to, ze uz je tady auditko joga a ze to staci..tak gratuluju:-)

btw znate centrum yogajoga.cz a jonash.cz?? navstevujete nekdo??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam