• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: myslim ze treba vychopen bude za dvacet let uplne skvelej:D (jestli u toho vydrzi)
    BURAN
    BURAN --- ---
    DANCHEZ: takze ceskej standup bude stat za hovno jeste jak dlouho podle tve teorie? (nez se objevi nekdo, kdo to dela dostatecne dlouho)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: ani ne vekem jako tim jak dlouho to delaj, mladej CK nebo Burr byli taky docela prumerni, a rikali spis ftipy nez storky ze zivota
    BURAN
    BURAN --- ---
    DANCHEZ: vekem to neni. je to koulema.
    NJORL
    NJORL --- ---
    LECITEL: To posledni
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    BURAN: nojo, na to potrebujes nekoho kdo to dela aspon 30 let.. takovy Mensik treba nebyl spatnej:)
    BURAN
    BURAN --- ---
    na cesky scene mi chybi jedna podstatna vec - ja se k tomu proste nemuzu vztahnout. jako - historky scenky dobry, legracni, ale kdyz posloucham Louieho, Billa nebo Jimma, polovinu toho stravenyho casu si rikam: "Ano! Ano! Presne vim, o cem mluvi! Tyhle sracky znam ze svyho zivota taky! Ano!" :)
    to se mi zatim u ceskyho komika nestalo.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    coz mi pripomina, dlouho jsem nevidel nic od Vychopene, dal jsem do vyhledavani a nebyl jsem zklaman:)
    skoda ze ten pvni joke je uriznuty
    Lukáš Vychopeň
    https://www.youtube.com/watch?v=neaXLYtk-sk
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    AIM_FREEMAN: not bad.. trosku se to táhne teda, ale dobrý matros:)
    LECITEL
    LECITEL --- ---
    NJORL: a co se vlastně (ne)stalo? rozuměli a nedali to? nepřišlo jim o vtipný? myslí si teď, že jsi úchyl?;))
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    no kurňa, aspoň zas něco českýho..kdo tu naší scénu vybuduje, abych se kolem ní moh motat?;)

Posaďte delfíny za volant
    http://video.aktualne.cz/...y-za-volant-ti-pravidlo-zipu-pochopi/r~9c4547805d2611e5b6b20025900fea04/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    takže lístky koupený ... jdu na Jimmyho Carra... to bude nátěr :-)
    HASSA
    HASSA --- ---
    KINGFISHER: ou ou! Jimmi Carr v praze!

More international Funny Business dates just announced in Czech Republic, Romania and Bulgaria . On sale soon, more details to follow!

1st April 2016 - The Congress Center of Prague, Prague, Czech Republic
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Přemejslim kam to mám koupit ty místa a jako hned u pódia asi ne, se bojim že si mě vybere a přede všema ztrapní... a zrovna od něj by to byla fakt brutální potupa :-))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ty vole Dylan Moran včera, dneska a zejtra v Cork city... dneska vyprodáno (kámoš tam teď je) a zejtra už mám plán ... tak nic no...

ale, bude tady 4. prosince Jimmy Carr. 30e lupen a já na to asi určitě půjdu...
    NJORL
    NJORL --- ---
    LEVOS_BOB: jen jsem to nemel poustet kolegum z prace v aute po ceste ze sluzebky. to byla velka chyba ...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    ZAMOTEK: "vaginer!" sem chcipal totalne... vyborna show..
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ZAMOTEK: no já ti hlavně závidim, že to máš teď čerstvý:))
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    AIM_FREEMAN: sorry, nějak jsem to zaspal :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ZAMOTEK: jj, to už tu proběhlo. a u mě doma mnohokrát.)
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    koukám, že je nějakej novej louis ck

Louis C.K Live At The Comedy Store - New Stand Up Comedy
    https://www.youtube.com/watch?v=dBt0jR-AYSQ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam