• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    TAP: já sem si užil každej silly joke co tam byl, má je dobře načasovaný, takže příjdou ve chvíli kdy už mi stačí málo :) sral sem celý dvě hodiny, jen v jednu chvíli sem byl ze smíchu tak unavenej, že jsem tak 5-10 minut prakticky meditoval a nabíral síly na další smích... buďto bylo zrovna slabší místo, nebo jsem měl prostě dost :)
    TAP
    TAP --- ---
    já seděl úplně nahoře na balkoně a slyšel kupodivu dobře. že openers mumlaj akorát svědčí o tom, proč dělaj "jenom" openers. ten třetí byl ale dobrej (jméno?).
    hodně mě to bavilo. překvapil, jak je při síle a vostrej a rozjetej. nelíbí se mi v saku.
    ale otázka - neni škoda těch prdících a masturbačních fórů? já chápu, že show musí mít křivku, ale tohle mi na představení takovýho formátu přijde zbytečný
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    SPLIFFBOY: pořadatelé byli evidentně naprostí amatéři... ještě jsem nezažil tak velkou akci kde by mě nikdo při vstupu neprošacoval, v celym sálu pak dvě plešky jako security, zajímavý... Louie chudák ani neměl stage, ani židličku nebo stolek s chlatem, a musel chodit zleva doprava před oponou jak lev v kleci... a jak řikáš, zvuk mě taky překvapil... asi jsem seděl dobře protože jsem rozuměl nicméně mě zarazilo, že to bylo dost potichu a věřim, že někde fakt nemuselo bejt moc dobře rozumět...

vystoupení jako takový: naprostá bomba, zejtra mě jistě bude bolet držka :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    byla to hrozna pecka! vubec nevim o cem mluvil, ale smal sem se jak zvire!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak první pražská Louisova show dobrý. ale na to, že má kongresák být údajně sál s jednou z nejlepších akustik na světě jsem tam teda dost blbě slyšel, dělalo mi to chvílema i problém rozumět. dost teda i záleželo na způsobu mluvy, z těch "předskokanů" jsem tomu prvnímu nerozuměl skoro nic, té holce zas úplně všechno. Louisovi tak 80%, což mě trochu zklamalo, protože jsem si od toho sliboval, že jeho americká angličtina mi sedne mnohem víc než třeba Moranova irská... ale celkově fajn no.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Mitch Hedberg - 5 minutes special
    https://www.youtube.com/watch?v=IueXtzdC6kA
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    TAP: to sem jsem jeste nedaval ten serial, ale treba live z comedy store 2015 je super, ve forme.. ted taky porad resil vek a sex a ze ma rad slofiky radsi nez sex ze to se povede vzdycky atd.. haha
    TAP
    TAP --- ---
    OT, ale jak mě Louis všeobecně úplně netáhne, rozkoukal jsem konečně Horace a Pete. na to, jak z první a druhý epizody táhne dojem, že je to celý na koleni, ať už produkce nebo politika trčící ze scénáře až hanba, třetí, defacto monolog exmanželky, mě úplně rozsekala. to v televizi neuvidíš a díkybohu za distribuční formát, co si C. K. zvolil, nevim, kde jinde než v činohře tohle shlídnout. ale prostě ten chlapík je ve svým projevu a výpovědi tak upřímnej a zlomenej, že se fakt na svojí pade těšim čím dál tím míň
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: obcas ma ty show pomalejsi ale tohle pekne vodsejpa..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: Loui vybornej!! super for o 9/11 deniers.. a zase klasicky o detech a manzelstvi.. uplne fresh matros.. doporucuju!!
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    ...akorat ted vyrazim na Louiho v Dublinu, tak budu referovat.. no dobre, zatajim nejlepsi fory...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    DANCHEZ: no way! jakej fesak!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    DANCHEZ: Prej má dělat novej stand-up. Už by to sakra chtělo.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    Rickyyyyy!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    poznate kdo to je? (bez googlu a divani se na jmeno soboru:)

MASABOB
    MASABOB --- ---
    Can We Take a Joke? Official Trailer 1 (2016) - Adam Carolla, Gilbert Gottfried Documentary HD
    https://www.youtube.com/watch?v=mgKCKPls5no
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Nevim jestli uz bylo, ale z tohodle jsem se rozbrecel :D

Bill Burr - I'm sorry you feel that way
    https://www.youtube.com/watch?v=cSHspQQplQM
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    je to doma, už se těšim ;)

Louis CK - Jews aren't allowed
    https://www.youtube.com/watch?v=4Veh74lgirg

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZAMOTEK: minule nefungoval jen go.out, na ticketpro to byl sice krapet stres, ale dalo se kupovat v průběhu několika hodin do vyprodání...
    ZAMOTEK
    ZAMOTEK --- ---
    DANCHEZ: akorát určitě zas spadne server a nestihnu si koupit lístek :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam