AIM_FREEMAN: jo to se mi stalo tak 5 let zpět, že jsem měl pořád po něčem žízeň, ale všechno už jsem viděl, tak jsem začal brousit i do nižších kruhů a najednou jsem se přistihnul jak sleduju Pabla Francisca, jak opakuje deset let ten samej vtip... vyřešil jsem to tak, že jsem začal komiky poslouchat mimo jejich stand-up a zabrousil sem do interviews s nima... bohužel jsem brzo zjistil, že většina interviews probíhá stejně, protože režie late night/morning show potřebuje ty nejlepší vtipy a ty rozhovory jsou pak všechny stejný a hrozně strojený... pak jsem najednou na youtube narazil na "Louis CK on Howard Stern" a to mělo dvě hodiny a bylo to vtipný i zajímavý... no a v recommended jsem pak měl hromadu dalších lidí že showbizu, tak jsem chytil slinu a dopadlo to tak, že mám na disku 1,04TB audio a video materiálu ze Stern Show a to mi snad vystačí na dostatečně dlouhý těžení :) každopádně proč to říkám: kdyby chtěl někdo třeba nasdílet nějaký svoje favority, tak stačí říct... nedávno byl u něj třeba Bill Burr a nebylo to vůbec špatný ;)
Bill Burr Talks Dealing With Self-Doubt in Stand-Up Comedy
https://www.youtube.com/watch?v=PUTSl8_3nWs
co se týká větších US komiků tak u něj byl každej snad aspoň jednou...