• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: taky jsem myslel tohle, sjizdim ted ty standupy na netflixu a zrovna tohle mi uplne vyrazilo dech, ale oblibil jsem si ho uz driv, kdyz mluvil o nesmyslnosti rozdilnosti vekovych hranic - dat si pivo v 21ti, ale nechat si postrikat ksicht od skupiny starejch dedku od 18ti.. :D
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já mám na mysli čistě This Is Me Now.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Akorat mam pocit, ze do ty jeho konverzacni show se jeho styl uplne nehodi... stand-upy jsou uplne jina liga :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JAMILLOS: jj, i starej, famozni humor, dlouho me zadnej komik takhle nebavil a obcas me to i trochu sokuje, to si necham libit.)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Novej Jim Jefferies je výbornej.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Iliza - Elder Millenial .. vydržel jsem 2 minuty. Je to čím dál horší imho. Kdybyste někdo našel nějakej dobrej bit, hoďte minutu:sekundu pozici. Klidně ji dám šanci, její úplně první ozralecky a rating historky mě docela bavily, ale nechci se sebemrskat. Nechápu čemu se ty lidi smějou.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHARINGAN: musim se na to podívat bez thc brýlí.)
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    George Carlin TV NEWS & Al Sleet the Hippy Dippy Weatherman
    https://www.youtube.com/watch?v=3DgXvTU-QPY
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AIM_FREEMAN: protože jsi nedával pozor u Jima Jefferiese :) to byl inside joke pro ty, co to viděli... padlo to v té historce jak byl na párty u Mariah Carrey :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    AIM_FREEMAN: ah, škoda. Tak snad jí daj vlastní spešl, holka má talent.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    IMOLOL: jj jsem psal že jen čtvrthodinka. V tom comedy lineupu..to je ono.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    AIM_FREEMAN: jedeš netflix přes nějakou proxy? Já tam spešl Taylor Tomlinson nemůžu najít. Je tam akorát v mixupu s nějakejma dementama.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    SHARINGAN: Vysledkem Google-fu byl Google fuck. Našel jsem akorát nějakýho americkyho americkyho fotbalistu. Help! Jak se ten spešl jmenuje či kde hledat?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    AIM_FREEMAN: novej George Jamison opravdu výbornej :D jsem rád, že si drží formu :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JEZINKA: pár kousků je tu, ale v tom Comedy Lineup specialu má daleko lepší delivery & timing a je toho 3 x tolik ;)

Taylor Tomlinson Stand-Up
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=158&v=ROWP2HbyCx4
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LEVOS_BOB: Dal jsem si to. Já občas sleduju jeho pořad a tohle mi přijde jako koncentrát z něj z posledního roku o Trumpovi. Nějaká politická aplikace .. Wake up political rally comedy a moc mě to neba. Rozsekaný na kousky po lžičkách ok, ale na special je tam toho Trumpa a buditelství na mě moc. A jak řiká Norm - Trump je moc snadnej cíl (low hanging fruit) - že to na něm celý stojí je škoda. Na druhou stranu kdyby tohle někdo v čechách udělal na Babiše tak se klanim. Jako občasnkej aktivismus dokonalý a chápu proč to dělá a fandim. Nicméně novýho Jima jsem už viděl 3x ale tohle už si znovu nepustim, jsem si jistej.:)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    JEZINKA: píšu Netflix, jinde jsem neměl potřebu hledat. Že zkušenosti už nehledám čerstvý Netflix rlss na YouTube ale torrenty vždy v minulosti fungovaly.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    AIM_FREEMAN: odkazy?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    AIM_FREEMAN: Novej Bill Maher tez pobavil!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam