• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AIM_FREEMANSTAND UP COMEDY

rozbalit záhlaví
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JEZINKA: V tomhle ohledu je výbornej Trevor Noah. A samozřejmě jeho stand-upy (o akcentech atd.).
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JEZINKA: když tě baví furt to samý dokola. "Orange man bad!" ohohohoho
    DEB
    DEB --- ---
    JEZINKA: tisic palecku hore
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    DANCHEZ: Nesouhlasím. Stephen Colbert jede Trumpa v podstatě nepřetržitě, ale stejně je to vždycky mega vtipný.
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    AIM_FREEMAN: Hm, mě asi bavily jen ty vtipy, které se týkaly těch ženskejch otázek. Jinak mi to přišlo dost o ničem. Ze začátku jsem vůbec nechápal, proč se obecenstvo směje. Někdy to ti známí komici mají dost lacino...
    BURAN
    BURAN --- ---
    AIM_FREEMAN: "roztomilostí a nevinností" ????
    Asi nejlepsi AS joke ;-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Na novou Amy jsem se podíval a fakt asi už její jedinej dobrej special zůstane ten první, kdy ty její oplzlé děvkovinky skvěle kontrastovaly s její roztomilostí a nevinností. :) V zásadě týhle podobě emancipace a feminismu fandim, aleneni to zas tak dobrý show.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Na tohohle zidovskyho koně sázim

Alex Edelman Has Tried Cocaine But Not Bacon - CONAN on TBS
    http://www.youtube.com/watch?v=kv2Xgvaztk8
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    DEB: jak rika norm, je to lazy comedy
    Norm McDonald on Bad Liberal Comics Who Use Trump as a Crutch
    https://www.youtube.com/watch?v=ZdW0NZl0Ozg&t=54
    F0N
    F0N --- ---
    AIM_FREEMAN: to je uplne zenovy rozhovor - ako to Normove hlboke uvedomenie si vlastnej smrtelnosti naraza na take to plytke vyplnanie priestoru "What do you do for fun?" Tam sa nemoze nikdy stretnut s moderatormi, lebo ak si to uvedomenie clovek nezazije sam na sebe tak absolutne nema potuchy. On sa im to tam snazi naznacit ako je v podstate vsetko stymto uvedomenim nepodstatne a dostava tu "plytkost".

Ja mam strasne rad ten moment ked povedal Lettermenovi ze ho ma rad - uplne dojaty stal pred tym publikom ako maly chalan so srdcom na dlani.
    Norm Macdonald Last Stand Up on Letterman
    Norm Macdonald Last Stand Up on Letterman
    http://www.youtube.com/watch?v=mFjEvl43zYY

A este bit s coananom Moth joke - tam tiez podla mojho skromneho usudku hovoril o niecom inom ako o klasickom svetle :)
    Norm McDonald - Moth Joke [napisy PL]
    Norm McDonald - Moth Joke [napisy PL]
    https://www.youtube.com/watch?v=jJN9mBRX3uo

a evidentne si pustam rovnake bits dokola.
    DEB
    DEB --- ---
    AIM_FREEMAN: exklusivne! Eddieho Izzarda umim nazpamet, ted se dost bavim timhle a jedu to pokazdy u vareni kdyz se chci hodne zasmat, sice to neni stand up ale je to pure gold
    Trump Is Losing the Shutdown Fight: A Closer Look
    https://www.youtube.com/watch?v=byj85TQq6Yc&t=518s
    HASSA
    HASSA --- ---
    AIM_FREEMAN: v tomhle sem na tom stejne, ted co mam netflix tak si neco poustim furt a klidne i stejnej standup nekolikrat tejdne kdyz mam pocit ze ho este nemam dost :D naposled to byl Daniel Sloss a Jigsaw, kterej mam ted jako jeden z top standupu protoze ta jeho jigsaw analogie je naprosto precizni, navic pri opakovanym zkouknuti clovek dokaze ocenit jak je ta hlavni myslenka je dokonale protkana celym vystoupenim
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já to tak mám právě s Billem B. Podcasty neřeším, to logicky ani nemůže bejt kvalitativně srovnatelný se stand-upem, a to u nikoho. Ale hodně jsem sjížděl jeho návštěvy u Conana, to je fakt radost. Občas je tam trochu matroš ze stand-upu, jak už to občas komici dělaj, ale jinak je to originální a stojí to za binge-watching...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Jsem tu jedinej magor co točí některý speciály furt dokola, nebo to máte podobně? V podstatě není den, kdy bych si aspoň nějakou půlhodinku nepustil. jsem takovej stand-up junkie. Vlastně to začalo už u Cimrmanů. :)) Anyone meetoo?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    DANCHEZ:
    F0N: https://youtu.be/abpeqnIGORk?t=430

Jestli jste neviděli tenhle rozhovor (od 7:10), tak doporučuju. Norm tam pod náporem dvou moderátorů, který ho chtěj normalizovat mluví otevřeně o tom jak, žije, jakej má pohled na život. Je to takovej svébytnej poustevník, co vůbec neřeší sex, slávu, materiální blahobyt. Genialitu mu rozhodně nelze upřít.:o)

CK samozřejmě též miluju..přijde mi že jeho mistrovství spočívá v tom, že fakt jde do temnejch míst a pořádně do hloubky. Není to pro mě ani tak nějakejpřesah, jako dekadentní ultrarelismus,co mě nutí se k němu vracet.

JAMILLOS: Souhlasím S BB u jeho speciálů..to je mistrovský. Jeho podcast mě ale spolehlivě nudí k smrti. Samá vycpávka a intenzita projevu nahrazující obsah. Carlin kdekoli veřejně mluvil, tak z toho čišela moudrost a ohromnej rozhled. Bill si rozhodně na nic nehraje a to je mi sympatický - co se týče způsobu podání, je asi fakt nej.
    V tý intelektuální rovině se tomu blíží Ricky Gervais, ale chybí mi tam psychedelickej přesah co měl Hicks,
    ten vlastně nacházím až u Joe Rogana, to je pro mě teď taky top kůň.
    DEB
    DEB --- ---
    JOHNY_G: ja byla naposledy v Auss kdy uz prestal pit a kourit a byl dobrej
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    DEB: Na Morana jsem šel, tuším, třikrát. První dva výborný (ne absolutní špička, ale stejně super), ale na tom třetím byl tak ožralej a mimo, že se mi znechutil na dlouho dopředu :-(.
    DEB
    DEB --- ---
    JOHNY_G: Bill Bailey je srdicko, stejne tak jeste Dylan Moran zpet cca tak pred 4 roky

prijemne me taky prekvapil Louie Anderson

JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Na Carrovi jsem byl minule a jdu znovu. To jsem odsmál asi ze všech standupů nejvíc :-). Ale je to čistě smršť one linerů, takže dost jiný žánr než většina ostatních a těžko se to srovnává objektivně. Louis C.K. mě hodně zklamal; z Internetových výstřižků jsem ho měl rád, ale naživo to byla většinu času nuda. Asi už bych znovu nešel. Z živě viděné klasiky mám úplně nejradši Billa Baileyho, a když by tam člověk chtěl nějaký myšlenkový přesah, tak určitě pozdější Daniel Sloss. Bývá v Praze každý rok.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    F0N: jj, Norm je genius
    F0N
    F0N --- ---
    AIM_FREEMAN: za mna aj CK Luis - jeho "bits" su vo velkej miere hlboke socialne vhlady a este mam velmi rad Norm MCDonalda - on zas akoby iba popisuje skutocnost co sa zda tak trivialne az miestami naivne hlupe, ale je v tom mega mudrost a cit a samozrejme ta detska hravost co maju asi vsetci ti najlepsi komici. A aby som nezabudol este Rick Gervais.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    AIM_FREEMAN: Bill Burr
    DEB
    DEB --- ---
    JAMILLOS: eh ¯\_(ツ)_/¯
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam