Louis CK Bratislava
O tom, že Louis CK bude v Bratislavě, jsem se dozvěděl z tohoto auditka, když jsem sem náhodou zavítal. V době, kdy už bylo první představení vyprodaný. Super. Louis kousek od Prahy a já ho zase neuvidím, stejně jako když byl v Praze a já na druhým konci zeměkoule. Naštěstí přidal další představení a já jsem začal shánět lidi, který by jeli taky. K mýmu velkýmu překvapení, to nikoho z mýho okolí až tak nezajímalo nebo rozhodně ne tak, aby vážili cestu do Bratislavy. Chvilku jsem váhal jestli jet solo, ale jenom chvíli. Mýho oblíbence za humny si přece nemůžu nechat ujít!
Představení bylo bez telefonů a elektroniky, takže při vstupu si musel každý nechat zamknout svůj telefon do pouzdra, pouzdro si ale mohl vzít do sálu. Skvělá věc, kéž by to byla rozšířená praxe i v kinech a divadlech. Organizace trochu vázla, byly dost zmatky s číslováním sedadel a fungovaly jen dva malý bary. Začátek se tedy o něco posunul, ale alespoň se mezi tím dalo dostatečně vynadívat na velký sál Istropolisu.
A Louis? Byl skvělej. Měl jsem trochu obavu jestli nebude přehnaně sebelítostivej a nasranej na celej svět, jak podle recenze byl na jednom z jeho prvních vystoupení po svý přestávce. Svou aféru na začátku zmínil, ale nebylo v něm znát nějaká zášť, prostě to jen krátce a vtipně oglosoval. Celou dobu to byl Louis, jakýho znám - vtipnej, zábavnej, s humorem na hraně, někdy i za a nikdo se před ním neschová - ať už to jsou černý, bílý, židi, děti nebo tvoje máma.
Shrnutí 10/10 a když bude zase někde poblíž, chci jet zase :)